Week 13 – 2022

Maandag 28 Maart
Deze week werk ik alleen met mijn baas, want mijn collega heeft een weekje vrij. Ik had weinig last van zijn drukte met plannen en kon lekker doorwerken. Na het werk weer gaan sporten, maar ik was moe en had heel weinig energie. Geen idee hoe dat ineens kon. Na het sporten lekker gekookt en gegeten en daarna nog met z’n vieren wat afleveringen van Hell’s Kitchen gekeken. Rond half tien ben ik naar bed gegaan.

Dinsdag 29 Maart
Mike en Kyra hadden allebei hun dag niet, dus ben ik na het werk niet gaan hardlopen maar heb ik gekookt om een gezellig etentje met z’n drieën te doen. Kyra appte echter dat ze bij Semm bleef eten, dus heb ik met Mike samen gegeten en daarna nog even gevolleybald. Zo krijgt hij altijd weer een glimlach op zijn gezicht 🙂 Daarna heb ik de afwas gedaan en de rest van de avond heb ik met Gertie gekletst.

Woensdag 30 Maart
Een lekkere korte dag vandaag en daarna weer met z’n vieren gesport. Het was dit keer wel een lekker uurtje! Daarna hebben we thuis wat gepraat over familie-perikelen. Is soms wel eens nodig. Na het eten hebben we niet meer dan op de bank gehangen en onzin op tv gekeken. Lekker dagje wel.

Donderdag 31 Maart
Vandaag weer al mijn werk af gekregen voor deze week en na het werk reed ik met een voldaan gevoel naar huis. Kyra was al bezig met koken, maar ze had weer eens zo’n bui… doodvermoeiend is dat. Ik heb geprobeerd er niet teveel aandacht aan te besteden. We hebben gegeten en daarna heb ik niks meer gedaan. Het is weer donderdag dus dan ben ik weer geen drol meer waard na zes uur 😛
Ik kan mij morgen verheugen op een drukke dag, dus des te meer reden om niks meer te doen na de afwas. Check!

Vrijdag 01 April
Hallo April. Leuk dat je er weer bent.
Het is nog maar één week tot Rotterdam en drie weken tot mijn vakantie !!! Oooooh dit wordt zo’n mooie maand! 😀
Ik heb Mike naar school gebracht (vanwege het weer) en daarna boodschappen gaan doen, bij mijn ouders koffie gedronken en weer naar de fysio. Lichamelijk moet ik nu wel klaar zijn voor de marathon want het voelde allemaal prima aan 😀 Wat moest ik toch zonder haar. Thuis heb ik nog wat gerommeld, geluncht en op tijd Mike weer van school gehaald. Daarna ben ik nog wat gaan poetsen en vroeg Kyra of ik haar van het station wilde halen. Zucht… alsof ik niet al genoeg heen en weer gereden had vandaag. Enfin, zonder mokken toch maar gedaan en nog even met haar in de auto zitten praten over haar “ik zit niet lekker in mijn vel” gevoel. Ik ben daarna gaan koken, we hebben gegeten en na de afwas heb ik een wijntje gedronken. Later met Gertie ook nog een glaasje wijn gedronken, die smaakte verdomd goed!

Zaterdag 02 April

Nadat Mike wakker was, ontbeten had en zich gefatsoeneerd had, zijn we de stad in gegaan. Hij had nog badslippers nodig voor de vakantie en die zijn we gaan halen. Precies dezelfde adidas slippers als ik heb, donker blauw met witte strepen. Alleen die van mij hebben maat 36, die van Mike zijn maat 44 !! 😮
13 jaar en maat 44.. Oké dan. Ik zal mij dus niet snel vergissen dat ik de verkeerde slippers aan doe hahahaha.
Eenmaal thuis ben ik nog wat gaan poetsen en heb ik ook nog wat gelezen. Voor de rest een rustige dag gehad, met aan het einde nog een lekker glas wijn 😀

Zondag 03 April
Vanmorgen weer hard gelopen en dat ging toch wat minder sprankelend dan vorig weekend. Het kan niet altijd zo’n feestje zijn he 😉IMG_20220403_083333_647 (Klein)
Mike was al vroeg op en ik zag aan hem dat hij zich totaal niet lekker voelde. Ik ben met Kyra nog naar het voetbal gaan kijken en even langs mijn ouders gegaan. Daarna nog naar de verjaardag van een vriend van mij en toen het daar echt te druk voor mij begon te worden, ben ik weer naar huis gegaan. Mike lag nog altijd op de bank en was nog altijd niet lekker. Ik heb wat eten in elkaar gegooid maar dat kon hem ook niet bekoren. Ik heb hem met een aantal paracetamolletje vroeg naar bed gestuurd.
Ik hoop niet dat hij echt ziek gaat worden 😦

Je kan wel zeggen dat ik het echt rustig aan heb gedaan deze week 🙂 Ik begin het te leren!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s