even een break

Sodeju, ik ben toe aan een break! En dat kan ik met alle eerlijkheid zeggen.

Ik ben moe, ik begin weer te vaak een glaasje alcohol te nemen om even tot rust te komen en mijn lichaam geeft duidelijke seinen af dat ze er wel even klaar mee is om constant aan te staan.
Dat probleem is een blijver. Ik krijg mijzelf niet uitgezet, blijf continue maar doorgaan.
En sja, dat ga je op den duur wel merken.

Gisteren heb ik de deur op kantoor achter mij dicht getrokken, om de komende twee weken ook niet meer naar terug te komen.
Vanavond trek ik mijn voordeur dicht om hier ook twee weken niet naar terug te komen (er is wel iemand in huis, dus haal je niks in je hoofd!).
Ik wil weg hier..
Ik wil naar de zon, naar de zee en het strand. Ik wil rusten, genieten, slapen, lezen, wandelen, hardlopen, zwemmen, eten, drinken, shoppen en alles in mij opnemen.

Gisteren was ik mijn koffer aan het pakken en toen ik alles op bed had liggen, vond ik het maar een klein hoopje voor die twee weken. Maar de dingen die ik normaal meeneem en uiteindelijk toch niet aan doe, heb ik nu in de kast gelaten. Dan heb je al een stuk minder bij je.. en dat is dan toch best weinig.. Dus ga ik gelijk weer twijfelen en had ik even paniek. Ik liet mijn dochter de foto zien van wat ik had klaargelegd, maar die had even geen oog of interesse voor mijn problemen. Dus ben ik maar even op bed gaan liggen en heb mijn moeder geappt. Conclusie: morgen kijken we nog eens voordat ik alles in de koffer gooi 😛

Het wordt hier in ieder geval stil de komende twee weken, want ik was niet van plan om veel online te gaan. Ik lees alles wel als ik terug ben.

See ya soon!

XmelX

8 thoughts on “even een break

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s