Week 19 – 2022

Ik ben weer thuis van onze vakantie en ben nog aan het zoeken hoe ik die in mijn blog ga verwerken. Genoten van heel veel zon, heel veel gin tonics en goed gezelschap. Maar toch was het een hele aparte vakantie.. Nogmaals, ik ga zoeken hoe ik die in mijn blog ga zetten. Voor nu ga ik even door met de week-overzichten ๐Ÿ™‚

Maandag 9 Mei
Gisteren zijn we terug gekomen van onze vakantie en die dag heb ik alleen maar gewassen, opgeruimd, boodschappen gedaan en geslapen. Fantastische Moederdag dus :/
Vandaag mocht ik weer beginnen met werken en de kinderen konden weer naar school en stage. Vrolijkheid alom dus ๐Ÿ˜› Op kantoor aangekomen zag ik de stapels papieren liggen en realiseerde mij dat er twee weken niets aan mijn werk gedaan was. Ik mag mij dus weer door een achterstand heen gaan werken. Dit gaat wel een tijdje kosten, zucht.
Na het werk zijn we niet gaan sporten, want de kinderen zouden naar hun vader gaan. Eenmaal thuis heb ik wel nog kunnen eten met Mike en daarna ben ik in de achtertuin gaan werken die er na twee weken uitzag alsof ik een heel jaar was weg geweest. Plannen veranderde ineens en hun vader zou naar รณns komen.. kwam mij dat even goed uit (NOT!), want na een uur moest ik dus weer ophouden met tuinieren. We hebben even wat bijgepraat en na een uurtje zijn ze weer gegaan. Op dat moment had ik ook geen zin meer om in de tuin te werken, dus heb ik mij opgefrist en ben eigenlijk vrij snel in bed gaan liggen.
Midden in de nacht (of heel vroeg in de ochtend) thuiskomen van vakantie op een zondag, gaat mij niet in de koude kleren zitten.

Dinsdag 10 Mei
Weer een dag geploeterd en getracht door de papieren heen te komen, maar dat is een lachwekkend proces want hoe hard je ook werkt om die ene stapel te verwerken, de andere stapel ligt alweer klaar ๐Ÿ˜› Neemt niet weg dat ik toch wel prettig werk. Veel te doen is altijd beter dan weinig te doen.
Tijdens mijn werk kreeg ik ineens telefoon van Kyra. Ze belt eigenlijk alleen als het dringend is, dus ik was was verbaasd. Blijkt nou dat ze vandaag al haar her-rijexamen had en geslaagd is!!! Tegen ons had ze verteld dat ze die pas op 22 juni had, maar omdat ze de vorige keer zo zenuwachtig was, heeft ze niemand iets gezegd ๐Ÿ˜€ Slim kind!! IMG-20220510-WA0006 (Klein)En wat ben ik blij voor haar ๐Ÿ˜€ Nu mag ze lekker scheuren en genieten van haar vrijheid ๐Ÿ™‚ Na het werk hebben we lekker gegeten en heb ik weer anderhalf uur in de tuin gewerkt (die nu ook klaar is, godzijdank!) en daarna kwamen mijn ouders langs om een drankje te doen op Kyra’s rijbewijs ๐Ÿ™‚ Gezellig! Nadat ze weg waren, stond Gertie alweer voor de deur en hebben we gezellig bij gepraat.

Woensdag 11 Mei
Na het werk weer gaan sporten! Dat was even geleden, maar ik vond het heerlijk mijn spieren weer wakker te schudden. Normaal doe ik veel meer aan sport op vakantie, maar wegens vermoeidheid en dringende rust, was het dit keer echt anders. We hebben heerlijk een uur geknald en bij thuiskomst ben ik aan de berg strijk begonnen. Dat was wat meer dan ik gedacht had, dus toen ik daar klaar mee was, kon ik gelijk aan het eten beginnen. Voor de kinderen frietjes gebakken en ik heb een vegetarische maaltijd genuttigd. De avond hebben we lekker rustig gehouden, Kyra is met Semm even langs opa en oma gereden (ik geef haar met alle liefde de sleutels van mijn auto ๐Ÿ˜€ ) en ik had met Mike nog een mentorgesprek. Hij zei zelf al dat die afspraken een beetje overbodig zijn als het om Mike gaat. Hij doet het goed op school, prima punten, hij zou willen dat hij 23 kinderen zoals Mike in de klas had en zijn droge humor is geweldig. Klaar. ๐Ÿ˜€ Niks op aan te merken. Ik ben daarna op de bank gekropen en er niet meer af gekomen, alleen om naar boven te vertrekken.

Donderdag 12 Mei
De laatste werkdag van de week zit er al weer op en ik ben toch verder gekomen dan ik gedacht had. Nog altijd zie ik geen einde aan deze tunnel, maar dat weerhoudt mij niet van het vrolijk doorwerken ๐Ÿ™‚
Kyra had na het werk het eten al klaar staan en ze is daarna nog gaan sporten en langs een vriendin gegaan. Ik heb mijzelf weer verwend met een rustige avond en heb het een en ander voor mijzelf op een rijtje gezet (in mijn hoofd). Ook heb ik de tuin zover klaar gemaakt voor de grote “verbouwing” ๐Ÿ˜€

Vrijdag 13 Mei
Nadat Mike naar school is vertrokken, heb ik koffie gedronken met mijn ouders die voor de afwisseling naar mij waren gekomen. Dat moest wel, want vandaag zou het hout en materialen geleverd worden voor de overkapping die gemaakt gaat worden. Rond kwart over negen kwam het al en ben ik begonnen met mijn vader alles naar de tuin te brengen. Helaas zei de chauffeur dat ze het een en ander vergeten waren, dus ben ik ook gelijk in de telefoon gekropen. Een heel pallet vergeten te laden!! De betonpoeren en het dakleerpakket waren ze vergeten… zucht. Daar wacht je dan 2 maanden op. Willen we eindelijk gaan beginnen en wordt de helft vergeten. Nou ja, we hebben het hout maar allemaal naar de tuin gebracht en hopen dan Maandag te kunnen starten als de betonpoeren geleverd worden. De rest van de dag heb ik poetsend doorgebracht, nog boodschappen gehaald en voor mijn dochter gezorgd die twee verstandskiezen heeft laten trekken en enorm veel pijn had. Arm ding. Het werd dus soep eten, want bij Mike hadden ze zijn beugel ook aangetrokken dus die kan ook amper in iets kauwen. Gezellige boel in huis ๐Ÿ™‚
Zelf ben ik met Alique de stad in gegaan om te eten en bij te praten, wat hoog nodig was.

Ik moest echt even alles eruit gooien wat in mijn hoofd zat en zij is daar de ideale persoon voor. Zij kan alles relativeren, uitleggen, verklaren en zorgen dat het een plek krijgt waardoor het niet meer zo knaagt. De avond was dan ook geweldig, we hebben enorm gelachen, heel veel gepraat, zijn zelfs nog een club in gegaan (waar we ons totaal niet op onze plek voelde, maar dat des te leuker was hahahahahahaha)


Om half รฉรฉn is Kyra ons weer komen ophalen (dat is wel een voordeel natuurlijk, nu mag Kyra mij ophalen ๐Ÿ˜€ ). We lagen om kwart voor twee pas in bed en ik ben vrij snel in slaap gevallen.

Zaterdag 14 Mei
Een rondje hardlopen zat er niet in. Poe, zo’n avond is toch best een aanslag op mijn lijf merk ik hahahaha. Rond negen uur zaten Alique en ik al aan het ontbijt en toen ze weer naar huis is gegaan ben ik met Mike naar de kapper gegaan. Vervolgens hebben we Kyra en Semm opgehaald en zijn we de stad in gegaan. Mike had nog een paar schoenen nodig en die andere twee wilden het terras op. Zo gezegd, zo gedaan. IMG_20220514_130426 (Klein)Heerlijk geluncht, nog wat gekletst en genoten van de zon. Wat wil je nog meer. We zijn nog langs de Gamma gegaan voor spotjes, boodschappen gehaald in de winkel en toen ik thuis was en alles opgeruimd had, kreeg ik een klap met de hamer. Enorme vermoeidheid overviel mij en ik ben in bed gaan liggen. Twee uur was ik buiten westen en heb ontzettend diep geslapen. Heeft mij wel goed gedaan ๐Ÿ™‚
We hebben nog de FA cup gekeken, lekkere tapas op tafel gezet en eigenlijk de hele avond alleen maar sport gekeken. Om half tien heb ik de jeugd gelaten en ben in bed gaan liggen.

Zondag 15 Mei
Ik wil het hardlopen weer oppakken, routines er weer in krijgen, dus om zeven uur stond ik buiten en heb een rustig rondje 5k gerend. IMG_20220515_080808_315 (Klein)Het extra gewicht van de vakantie voel ik wel hahahaha, maar daar gaan we weer aan werken. Na een yoghurt en een douche, ben ik langs mijn ouders gegaan en van daaruit samen met mijn vader door de wasstraat gereden met onze auto’s. Die waren toch een potje smerig ๐Ÿ˜ฎ
Daarna samen met de kinderen weer de stad in gegaan omdat ze graag even op het terras wilden gaan zitten. Het was prachtig weer en mensen kijken op zo’n dag is het allerleukste ๐Ÿ™‚ IMG_20220515_122657 (Klein)Hier hebben we ook echt van genoten. Kyra heeft ons thuis afgezet en is zelf doorgereden naar haar tante. Ik ben aan de laptop gaan zitten en heb alle vakantiefoto’s op de computer gezet. Dat waren er nogal wat! Gelijk ook maar begonnen aan het fotoboek die ik van elke vakantie maak en daarna ook nog wat voetbal gekeken. Ik ben maar weer vroeg naar bed gegaan. ร‰รฉn avond op stap op vrijdagavond en ik heb er op zondag nog last van.. dan weet je dat je te oud wordt voor die onzin ๐Ÿ˜›

en best wel drukke week na een hele rustige vakantie. Ergens moet je het gewone leven toch weer gaan oppakken, dus dan maar meteen goed! ๐Ÿ˜›

XmelX

One thought on “Week 19 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s