Week 20 – 2022

Maandag 16 mei
Vandaag zou de rest van de materialen voor de overkapping geleverd worden, maar rond de middag ben ik toch maar eens gaan bellen. Blijkt dat de boel vandaag pas verzonden wordt en niet eens allemaal. Het dakpakket wordt donderdag geleverd (is niet zo erg, want eerder zullen we het niet nodig hebben) en de betonpoeren komen morgen dus.. vóór negen uur in de ochtend mevrouw, want ze gaan per Express weg! Pfffff, zal mij benieuwen. Na het werk nog gaan sporten en de rest van de avond niks meer gedaan.

Dinsdag 17 mei
Vóór negen uur… Right! Niet dus. Toen ik eenmaal op het werk was, ben ik natuurlijk gelijk gaan bellen en nu werd mij verteld dat het voor half zes geleverd werd. Ik kreeg er een mail over gestuurd en had er gelijk bij gezegd dat als ze niet geleverd zouden worden, wij hier in de buurt wel betonpoeren gaan halen en ik mijn geld terug wil. Dit werd gelijk bevestigd in de mail en natuurlijk was er voor half zes niets geleverd. Na overleg met mijn oom, ben ik naar mijn ouders gereden in plaats van thuis te gaan zitten wachten. Mams had een heerlijke maaltijd klaar gemaakt. Het leek wel alsof er nog 4 anderen zouden komen, maar dat was niet zo. Gehaktballen, zalm, een hele kip, aardappelgratin, sperziebonen, wortels, peultjes, komkommers en tomaten! Heerlijk was het!! Vooral heerlijk om mijn oom zo te zien bikken! Ikzelf eet nooit zo heel veel maar ik kan er wel van genieten als iemand anders intens geniet van zo’n maaltijd. We hebben nog wat gekletst en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Kyra is nog gaan sporten en ik heb met Gertie een paar spelletjes gedaan. Gezellige avond dus!

Woensdag 18 mei
Mijn vader is met mijn oom in de ochtend het materiaal gaan halen, zodat ze verder konden en uiteraard stond rond de middag de bezorger voor de deur. Mijn vader heeft hem vriendelijk verzocht de zooi weer op te laden en het mee terug te nemen en ik heb het geregeld met het bedrijf zodat ik mijn geld terug kreeg. Jammer dat het zo moeizaam ging, dat wel. Het was loeiheet vandaag dus ik had diep respect voor de twee heren die in deze hitte de hele dag gewerkt hadden. Nadat we gegeten hadden, ben ik de balken gaan schuren, heb ik de boel bij elkaar geveegd en daarna kon je mij ook bij elkaar vegen 😛

Donderdag 19 mei
Meevaller, het dakpakket werd op tijd geleverd. Door de regen in de middag, was er helaas geen tijd meer om het ook daadwerkelijk erop te leggen, maar dat komt morgen wel. De latten liggen er wel al allemaal op en het ziet er nu al zo mooi uit! Na het eten, heeft Mike de afwas gedaan en ik ben voor de zoveelste keer de tuin gaan vegen. Daarna nog gestreken en toen vond ik het wel mooi geweest. Morgen weer een drukke dag!

Vrijdag 20 mei
Om acht uur heb ik Mike naar school gebracht, daarna ben ik boodschappen gaan doen en heb ik thuis alles opgeruimd. Na nog een paar uur werken, ben ik thuis gaan helpen. Semm was er ook al en hij zat met mijn oom op het dak om alles vast te maken. De dakgoot werd ook nog even snel vast gemaakt en toen begon het weer als een gek te regenen. Tijd voor een drankje dus 🙂 We hebben een gin-tonic gedronken en getoast op een fantastisch mooie overkapping! Volgende week wordt de afwerking gedaan en dan kan ik het gaan aankleden. Nadat ik opgefrist was, ben ik samen met Kyra en de vriendin van mijn ex man de stad in gegaan.  We hebben een drankje gedaan en gezellig gekletst. Kyra wilde redelijk op tijd naar huis dus zijn we nog even naar ons gegaan en hebben we de rest van de avond onder de overkapping gezeten. Heel gezellig! 🙂 Rond middernacht ben ik naar bed gegaan.

Zaterdag 21 mei
Ik was al vroeg op en rond half negen liep ik al met een doek buiten om de balken schoon en stofvrij te maken, zodat ik kon gaan beitsen. Nadat ik een uur bezig was, kwam mijn moeder ineens binnen en zij is mij komen helpen. Tussen het koffie drinken door hebben we flink doorgewerkt en rond half twee zijn we gestopt, omdat ik nog een afspraak had. Ik ben de stad in gefietst en heb even alleen op het terras gezeten. Lekker was dat! Een half uurtje later kwam mijn “date” 😉 LoL Ik had afgesproken met mijn fysiotherapeute. Buiten het feit dat ze mij altijd van mijn pijntjes af helpt, is ze ook een ontzetten leuk, lief en gezellig mens en vinden we het wel eens leuk buiten werktijden om af te spreken.

Ze had mij ook genoeg te vertellen en na 2 wijntjes en een gin tonic ben ik weer naar huis gefietst. Nog altijd in één rechte lijn, dat wel 😛 Thuis ben ik gelijk op de bank gecrasht en in slaap gevallen. Mike belde mij rond kwart over negen wakker en nadat hij opgehangen had, ben ik naar bed gegaan en verder gaan slapen hahahaha. Hoezo moe!?

Zondag 22 mei
Normaal is zondag een hardloopdag, maar aangezien ik ook nog een wandeling met mijn moeder gepland had én nog moest verven, moest ik ergens keuzes maken. Om tien uur ben ik naar mijn moeder gegaan en samen zijn we richting Schin op Geul gegaan. Daar hebben we een kopje koffie en gebakje genuttigd en daarna zijn we aan onze wandeling begonnen. Zes kilometer door de omgeving van Schin op Geul. Het was echt prachtig en het zonnetje bleef de hele ochtend bij ons. Tussendoor hebben we nog een kleine pauze gehouden (we hadden gewoon zin in wijn)

en daarna zijn we verder gelopen. Dit is de quality time die je soms nodig hebt. Ik had dit uitgezocht om Moederdag in te halen die twee weken geleden uiteraard in de soep liep omdat we net terug kwamen van vakantie. Op Moederdag koop ik zelden een cadeau voor mijn moeder. Ik steel haar een paar uurtjes voor mijzelf en we hebben dan echt de tijd voor elkaar. Praten, lachen, discussiëren en wijn drinken natuurlijk 🙂 Nadat we onze wandeling volbracht hadden, zijn we gaan zitten en hebben we nog lekker gegeten.

Het is daar echt een prachtige omgeving, dus hier komen we vast nog een keer terug. We waren net op tijd thuis om Formule 1 te kijken en mijn vader was inmiddels al bij mij thuis. Ik ben met mam de tuin in gegaan en hebben het via de iPad gekeken terwijl we verder zijn gegaan met verven. Het schoot aardig op en we waren heel blij met het resultaat! (en met het feit dat we klaar waren 😛 ) We hebben nog een flesje wijn gedronken en daarna zijn mijn ouders naar huis gegaan. Mike is rond zeven uur thuis gekomen en we hebben nog tot tien uur buiten gezeten. Heerlijk dit 🙂

Het was een heel vermoeiend weekend, maar ik heb er zo intens van genoten ❤

XmelX

2 thoughts on “Week 20 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s