Lief!

Weet je wat grappig (en ook wel lief) is?
Dat toch wel redelijk wat mensen aan mij vragen of ik mij niet eenzaam voel, aangezien ik al zo lang alleen ben 🙂
Schattig hè 🙂
Ik vind het wel lief, want dat betekent dat ze toch aan je denken en zich een afvragen hoe ik mij onder dat single zijn voel.

Ik voel mij daar prima onder! En dat zeg ik ook elke keer tegen iedereen die het mij vraagt.
Ik ben hartstikke tevreden en gelukkig alleen, ik heb niemand nodig die mij “aanvult” of “compleet maakt” (er gaat wel wat tijd overheen, maar als je eenmaal zover bent als ik dan weet je pas hoe belachelijk dat is en klinkt!), ik mis niemand die lege momenten moet opvullen en ik ben echt niet eenzaam. Totaal niet! Het leven gaat mij al zeven jaar prima af alleen! Nee dat is niet waar.. het eerste jaar had ik het wel zwaar. Maar dat was omdat er ineens een confronterende waarheid in mijn gezicht sloeg en ik had wel even tijd nodig om die te verwerken. Daarna is het alleen maar beter geworden.
Uiteraard ben ik nog in een val getrapt van iemand die mij verzekerde dat ze mij nooit zoveel pijn zou doen als anderen voor haar gedaan hadden en dat ze voor altijd in mijn leven zou blijven..
Blabla, jaja.. dat was de laatste keer dat ik voor zo’n woorden viel.

Vanaf dat moment was ik er ook nóg meer klaar mee.
Een relatie is niet iets waar ik naar verlang, sterker nog: dat hoeft voor mij helemaal niet meer. Nogmaals, ik vind het prima alleen en het gaat ook echt lekker zo, dus waarom zou ik mij dan nog in zoiets gooien, wat negen van de tien keer kan leiden tot gedoe!? Geen zin meer in.
Het lichamelijk aspect is al helemaal done. En dat komt blijkbaar doordat ik geen/minder/weinig testosteron aanmaak of door het simpele feit dat ik gewoon weinig positief en fijns kan linken hieraan.
Dit is nooit zo mijn pakkie an geweest en de partners die ik heb gehad (die zijn ook op één hand te tellen, heel indrukwekkend) konden niet zover tot mij doordringen, waardoor ik er echt van kon genieten en dat intense gevoel kon ervaren dat het blijkbaar moet geven. Nooit mogen ervaren en wat je nooit ervaren hebt, kun je ook niet missen. Dus ik heb er totaal geen moeite mee om mij hier ook volledig van af te sluiten. Ook geen gedoe, prima dus 🙂

Het klinkt misschien banaal en heel zwart-wit, maar voor mij is dit gewoon heel duidelijk.
Ik heb er geen behoefte aan, ik heb er geen zin, dus klop maar bij iemand anders aan.
Bovendien ben ik niet iemand die veel op stap gaat. Ik geniet van een etentje en drankje met mijn vriendinnen, een bioscoopje en een terrasje. Dus ik meng mij ook niet snel met anderen. Ik maak wel een praatje met iedereen die zich daar voor open stelt hoor, zo anti-sociaal ben ik niet meer, maar daar blijft het ook bij en dat is meer dan genoeg voor mij.

Ik heb wel geleerd mijn leven klein te houden, het vooral bij mezelf te houden. Mijn vriendenkring is ook klein, maar ik heb wel de beste groep mensen om mij heen staan en meer kan ik niet wensen. Ik hoef ze ook niet elke week of elke maand te zien of spreken. Ik weet dat ze er zijn en dat is zo ontzettend veel waard!

Dus voor een ieder die zich het nog eens afvraagt: Ik ben echt happy single 🙂
En daar gaat niet snel verandering in komen 😀

XmelX

5 thoughts on “Lief!

  1. Heerlijk voor je dat je goed in je vel zit op dat gebied.
    Niks zo belangrijk als tevreden zijn denk ik.
    Dat geeft rust.
    Goed weekend meis!

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s