Week 21 – 2022

Maandag 23 mei
Vandaag was zo’n dag op kantoor die ik graag vergeet. Zo ontzettend veel wat ik nog moet doen en sommige dagen lijken volledig in het niets op te gaan. Je kunt wel drie ballen tegelijk hoog blijven houden, maar hoe lang ga ik dat volhouden? Na het werk even heerlijk gaan sporten met Mike. Ondanks dat ik weinig energie heb na het werk, is dit altijd wel lekker. We hebben daarna nog samen gegeten en afgewassen en daarna was het voor mij weer genoeg geweest.

Dinsdag 24 mei
Mike werd beroerd wakker en zat als een dweil aan tafel. Kreeg geen hap door zijn keel vanwege keelpijn en is op de bank gaan liggen. Ik geef hem een dag om op krachten te komen en te kijken of dit weer uitgroeit tot een griep, dus ik heb hem ziek gemeld. Toen ik na het werk thuis kwam, lag hij in bed.. 😮
Mike ligt overdag NOOIT in bed!! Zelfs niet als hij echt ziek is met koorts en al. Maar nu dus wel.. dat betekende niet veel goeds. Ik kreeg het niet over mijn hart om te gaan hardlopen, want hij was al de hele dag alleen. Dus ben ik gaan koken en hebben we samen wat gegeten. Hij heeft niet veel gegeten, maar gelukkig wel íets. In de avond kwam Gertie nog langs, maar ik lag er ook weer vroeg in.

Woensdag 25 mei
Echt goed kunnen werken vanmorgen op kantoor en na het werk heb ik nog met de laatste dingen voor de overkapping geholpen. Het is grotendeels af, er moeten alleen nog een paar steunbalkjes gezet worden, maar dat komt binnenkort wel. We hebben al het gereedschap bij elkaar gezocht en in de auto gelegd en daarna heb ik weer eens geveegd. 🙂 Dat is ook een hobby geworden LoL. Zonder al dat gereedschap en zooi in de tuin, ziet er ook gelijk een stuk leefbaarder uit. Na het eten is mijn oom nog even langs gekomen en heeft hij samen met Semm de elektriciteit buiten aangelegd. Nu heb ik ook stroom buiten 😀 Altijd handig! We hebben daarna nog een drankje gedaan met z’n drieën en daarna zijn de mannen weer vertrokken. Kyra ging ook weg (sinds ze haar rijbewijs heeft, gaat ze vaker op pad 😀 ) en Mike zat de hele avond op zijn kamer. Dat betekende dat ik een hele rustige avond had.

Donderdag 26 Mei 
Hemelvaartsdag, dus een dagje vrij. Lekker hoor, al kon ik die tijd op mijn werk goed gebruiken. Maar het is niet anders hahahaha, ik moet mij er maar bij neerleggen. Ik ben in de ochtend lekker een rondje gaan rennen en toen ik thuis was heb ik onder de overkapping afgekoeld. IMG_20220526_082752_511 (Klein)Hier ga ik vaak zitten, dat weet ik nu al. Ik ben in de middag nog even langs mijn ouders gegaan, maar daar was het niet zo gezellig. Dat heb je wel eens hè.. Ze zaten de hele tijd op elkaar te vitten en met hun ogen te draaien als de ander wat zei, pffff. Kinderachtig. Zelfs na 52 jaar huwelijk komt dat nog voor. Maar dat wil nog niet zeggen dat ik daar tussen wil zitten, dus ik ben weer op tijd naar huis gegaan. Alique kwam ook nog even langs om de overkapping te bewonderen en daarna ben ik gaan koken. Mike begon te klagen over oorpijn en zijn linkeroor zat ook helemaal dicht. Dit samen met die keelpijn die hij nog steeds heeft, was geen goed teken! Morgenvroeg maar gelijk de huisarts bellen.

Vrijdag 27 mei
De kinderen waren allebei vrij vandaag en dus ben ik na het rondje boodschappen doen even met Mike naar de huisarts gegaan. Zijn trommelvlies was ontstoken en ook had hij een lichte keelontsteking. Aangezien hij geen koorts heeft gehad is er ook niets wat we verder kunnen doen dan paracetamol slikken, veel koud drinken en ijsjes eten. Het gaat vanzelf weer over. Rond de middag heb ik 10 frikadellen in de airfryer gedaan en die hebben we met z’n vieren gegeten. Voor een festival eet ik altijd minstens 2 frikadellen speciaal, zodat ik een goede bodem heb voor de drankjes 🙂 IMG_20220527_121348 (Klein)Nadat alles verorberd was, zijn Semm, Kyra en ik naar Pop on Top gegaan, een festival in Valkenburg. Die kaartjes had ik al van 2020 in huis en het was weer het eerste festival in 2 jaar tijd! Dit is niet zo’n groot spektakel, lekker intiem, daar hou ik wel van. IMG_20220527_134742 (Klein)Maar dit keer was het terrein anders ingedeeld en nog kleiner dan het was. Ook was de line up niet veel soeps en hebben we op vrijdag eigenlijk alleen naar de Dirty Daddies gekeken.

en uiteraard een WSelfie 🙂

Die zijn altijd de moeite waard! We gingen eigenlijk voor de Snollebollekes, maar die Joep had een week geleden afgezegd!! Beetje jammer, zo’n acties! Semm moest die avond nog trainen, dus we zijn op tijd naar huis gegaan en was het dus een korte eerste dag op Pop on Top.

Zaterdag 28 mei
Ik was alweer vroeg wakker en heb maar wat door het huis gerend. Kyra en Semm waren laat wakker en nadat ze hun ontbijt op hadden (zo rond half één), zijn we naar dag twee van het festival in Valkenburg gegaan. IMG_20220528_141042 (Klein)We hebben even bij het optreden van Suzan & Freek gestaan, maar na het derde liedje ben ik toch echt weg gelopen. Mijn oren begonnen te huilen en mijn lijf snakte naar bier!! Wat een drooglegger was dat zeg. Echt niks om op een festival te zetten vind ik, verschrikkelijk!

IMG_20220528_162201 (Klein)

Yep, is ze weer 😛

We hebben wat over het terrein gelopen, praatjes gemaakt, drankjes gedronken en ineens kwam ik mijn oude buurmeisje tegen. Zo leuk!! Het was bijna een slapstick hoe we elkaar eindelijk gevonden hebben hahahahahaha.
“Ik sta aan de achterkant van de roze caravan!”
“Oke, ik sta bij de toiletten, dat is aan de overkant!” en terwijl ik dat getypt had, liep ik al richting de roze caravan.. en zij liep dus richting de toiletten!
“Ik sta nu ook bij de roze caravan, maar ik zie je niet?” 
“Omdat ik nu bij de toiletten sta! Blijf staan Mel!”
Whoehahahahahahaha, ik heb daar in mijn eentje in een deuk gelegen 😛
Maar we hebben elkaar weer gevonden en toen ben ik bij haar blijven staan en hebben we nog een hele tijd staan praten.

fbt

Tot mijn moeder belde en zei waar ze stond, toen ik ben vertrokken. We wilden op tijd thuis zijn voor de Champions League finale en mijn vader zat ook al bij ons thuis.
Samen nog wat biertjes gedronken en de wedstrijd gekeken, die eigenlijk best slecht was. Na middernacht ben ik pas naar bed gegaan.. met veel te veel bier in mijn lijf! 😮

Zondag 29 mei
Ik kon het vanmorgen dus echt niet opbrengen om te gaan hardlopen. Mijn hoofd was nog wazig toen ik wakker werd en ik was zo sloom als een schildpad. Echt teveel bier gehad, pffff.
Ik heb de ochtend dus maar rustig doorgebracht, met ook veel water en koffie en om half elf ben ik naar de wedstrijd van Semm gaan kijken. Leuke pot, hij scoorde twee keer en ze wonnen met 4-1. Thuis heb ik rustig aan gedaan en om drie uur Formule 1 gekeken. Alique is nog gekomen en we zijn samen naar de bioscoop gegaan, Moloch.

Een Nederlandse horror film. Ik had er niet zoveel van verwacht, maar was heel blij verrast! Het is lang geleden dat een horror film mij überhaupt tot het einde geboeid heeft en dan ook nog eens een Nederlandse! Echt een hele leuke film! Ik was weer op tijd thuis, want de film draaide al om half vijf. Nog wat Black List gekeken en vroeg mijn bed in gegaan.

Alweer een korte werkweek en een heel lang weekend 🙂 Hier kon ik wel aan wennen!

XmelX

2 thoughts on “Week 21 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s