Week 22 – 2022

Maandag 30 Mei
Aangename dag op kantoor en na het werk met Mike gaan sporten. Het ging weer lekker en we hadden na dat uurtje sporten ook best honger. Dus thuis gelijk aan de kook gegaan en tijdens het eten kregen we van mijn moeder een foto van een heel lekker toetje. Dus besloten we om na het eten bij mijn ouders een toetje te gaan eten 🙂 Dat bleek een heel goed idee want het smaakte prima 🙂 Eenmaal weer thuis heb ik de boel afgewassen en opgeruimd en de rest van de avond verliep in alle rust.

Dinsdag 31 Mei
Ik maak echt meters op het werk en zie het einde heel snel dichterbij komen 😀 Doet een mens goed. Na het werk ben ik nog een klein rondje gaan rennen en daarna heb ik wat gegeten. IMG_20220531_183244_492 (Klein)We zijn na het eten met z’n allen naar Gertie gegaan, want ons lief “buurhondje” zou morgen vredig gaan inslapen. We hebben nog even bij haar gezeten maar het was wel duidelijk dat ze er zelf ook vrede mee had. Zoiets gaat je toch niet in de koude kleren zitten en ik zal haar ook echt gaan missen ❤
Na een douche wilde ik even chillen op de bank, maar daar bleek ik toch te onrustig voor. Ik ben dus vroeg naar bed gegaan en heb nog wat gelezen alvorens ik nog heel vroeg in slaap ben gevallen.

Woensdag 1 Juni
Hallo Juni.. ik hoop toch wel dat jij wat droger wordt dan Mei, want die maand had echt veel te veel regen! Zon! Ik wil zon! Dit gezegd hebbende, ben ik na een halve dag werken, thuis wat gaan eten en heb ik gewacht tot Mike thuis kwam. We konden helaas niet sporten want we moesten naar de tandarts. Nadat we dat weer gehad hadden, heb ik thuis gestreken en toen Semm thuis kwam, ben ik gaan koken. Na de afwas en andere huishoudelijke “moetjes”, heb ik nog wat geschreven en ben weer eens vroeg naar boven gegaan. Heerlijk om mij af te zonderen in mijn eigen kamer met een boek en dan gewoon in slaap vallen terwijl het nog licht is buiten 😛

Donderdag 2 Juni
Keihard gewerkt weer en dat loont zicht! Het schiet echt op 🙂 Na het werk met Mike gegeten, nog gezellig aan tafel gekletst en daarna nog lang buiten gezeten. Ik geniet zo intens van onze nieuwe overkapping en eigenlijk kan ik ook niet wachten tot de zomer echt begint en we niet meer weten hoe de bank aanvoelt 😛

Vrijdag 3 Juni
De kinderen hadden allebei vrij, mijn ouders waren een midweekje weg dus ik ben vroeg opgestaan en had alle boodschappen ook heel vroeg in huis. In de middag ben ik de schuur een beetje gaan opruimen en stond verbaasd over de plaats die je daarna hebt. Dat biedt perspectief 😛 Als ik dit nog eens doe en nog meer weg gooi (iets wat ik heel makkelijk doe), dan heb ik nog meer ruimte en een opgeruimd huis/schuur, geeft een opgeruimd hoofd zeggen ze..
Ik weet niet wie dat zegt, maar mijn huis is eigenlijk altijd opgeruimd.. mijn hoofd daarentegen zelden 🙂
Later kreeg ik nog bezoek van mijn moeder en even later kwam Alique ook. We zijn rond kwart over acht de stad in gegaan en zijn gaan uit eten. We hebben echt heerlijk gegeten van tapas en ook nog een lekkere cocktail gedronken.

Absoluut voor herhaling vatbaar en dat hebben we dan ook gelijk geregeld. Na het eten hebben we in mijn tuin nog even gezeten en een drankje gedaan alvorens Alique weer naar huis is gegaan. De kinderen waren weg en ik lag weer vroeg in bed.. Je wilt niet weten hoeveel ik slaap de laatste tijd.

Zaterdag 4 Juni
Vandaag was het weer eens tijd voor een Camini te lopen. Deze keer heb ik nummer 3 gelopen, Schimmert. De wandeling was 11,4 kilometer en het was werkelijk een prachtige route. Schimmert ligt niet zo ver van mijn woonplaats af en ik stond op een gegeven moment stil op een plek, waar je alleen de wind en de vogels hoorde. Om mij heen waren alleen weilanden en bomen te zien.. zoveel rust en stilte en dat zo dichtbij! Ongelooflijk. Ik heb de hele route in stilte gelopen, geen muziek of luisterboek op, alleen maar met de geluiden om mij heen.

Dat gaf wel een beetje rust en was erg prettig. Tijdens de route moest ik de blauwe paaltjes volgen en ergens zag ik ineens heel veel blauwe paaltjes.. ik wist niet meer goed welke kant ik op moest en mijn richtingsgevoel is dusdanig slecht dat ik natuurlijk de verkeerde kant op liep 😛 Na een kilometer had ik het echter het gevoel dat het niet oké was en ben ik terug gelopen naar het twijfelpunt. Daar heb ik even de gps aangezet en gekeken waar ik was en waar ik naar toe moest en ik kwam er achter dat ik nogal omgelopen had. Echt.. ik hoefde alleen maar de blauwe paaltjes te volgen. Uiteindelijk heb ik 16 kilometer gelopen en begonnen mijn voeten wel echt pijn te doen hahahahaha. Echt iets voor mij 😛 Met een lach op mijn gezicht ben ik de auto in gestapt en nog even naar de winkel gegaan. Eenmaal thuis, was ik blij dat mijn schoenen uit konden! Wat een opluchting was dat zeg. Ik ben gaan zitten en heb een heerlijk glas gin-tonic gedronken. Die smaakte echt heerlijk!IMG_20220604_151654 (Klein)
Vervolgens ben ik gaan douchen en heb ik de rest van de middag/avond buiten gezeten, gelegen, geslapen, serie gekeken en nog wat gegeten. Om half negen heb ik in bed voetbal gekeken maar veel heb ik helaas niet van de wedstrijd gezien 😛

Zondag 5 Juni
Om half zes was ik alweer wakker en om zeven uur liep ik alweer buiten. IMG_20220605_081830_551 (Klein)Ondanks de lange wandeling van gisteren, wilde ik toch even gaan hardlopen. Ik merkte wel dat mijn rechterheup behoorlijk moeilijk deed dus die moet ik maar even goed behandelen. Na een douche en een ontbijt, heb ik buiten wat geschreven, binnen gepoetst en daarna weer buiten gaan zitten. Mijn moeder kwam nog langs en toen ze weg was, ben ik even een uurtje op de bank gaan liggen want ik begon flinke hoofdpijn te krijgen. Eigenlijk had ik heel veel zin in pizza toen ik wakker werd, dus om die honger tegen te gaan heb ik kip gebakken, broccoli gekookt en nog wat rijst erbij genomen. Een flink bord vol en dat heeft mijn honger ook behoorlijk gestild. IMG_20220605_171704 (Klein)
De rest van de avond heb ik een serie gekeken in mijn eentje, want de kinderen zouden morgen pas thuiskomen.

Geen gekke week, ook wel eens leuk!

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s