Week 23 – 2022

Maandag 6 Juni
Tweede Pinksterdag, dus dat betekent een extra dag vrij 🙂 Lekker hoor! Aangezien ik altijd volop kan genieten van uitslapen op vrije dagen, zat ik al om zeven uur in de ochtend beneden. Het was aangenaam rustig en ik heb rustig ontbeten. Rond tien uur ben ik naar Praxis gereden en heb ik een regenton gekocht. Niet normaal hoe duur die dingen zijn he! IMG_20220611_181352 (Klein)Lieve hemel. Daarna nog wat gepoetst en net toen ik de stad in wilde gaan, kwamen de kinderen thuis. Kyra heeft haar spullen weg gelegd en is meteen weer de deur uit gegaan en ik wilde naar de bioscoop. Mike wilde graag met mij mee, ondanks dat hij diezelfde film gisteren al gezien had 😛 Jurassic World was dan ook wel een hele vette film! Dus achteraf snap ik wel waarom hij hem graag nog eens wilde zien. Thuis heb ik gekookt en nog lekker buiten gezeten. Pas toen we het koud begonnen te krijgen zijn we terug naar binnen gegaan en heb ik nog wat van mijn serie gekeken.

Dinsdag 7 Juni
Ik kwam gisteravond niet goed in slaap, waardoor ik vanmorgen iets slomer dan normaal was. Op kantoor had ik dan ook weinig zin om veel te praten dus heb ik mij wat meer afgesloten. Zo kan ik ook beter doorwerken. Jammer was wel dat het de hele dag aan het regenen was.. niet te doen! Strontweer. Normaal gesproken ren ik ook wel in de regen, maar daar had ik even geen zin in dus ben ik maar gaan koken. Dat had ik ook beter niet kunnen doen, want mijn vlees liet ik op de grond vallen en de rest liet ik bijna aanbranden. Wat een drama! Kyra heeft zich rot gelachen, maar ik vond het wel een beetje jammer 😦
Het afwassen ging gelukkig goed (zonder brokken!) en daarna ben ik maar heel veilig op de bank gaan zitten en heb ik niks meer gedaan.

Woensdag 8 Juni
Korte maar krachtige dag op kantoor vandaag. Na het werk snel wat gegeten en gelukkig kwam degene die nieuwe rookmelders ging plaatsen op tijd, zodat ik gewoon mee kon gaan sporten. Alique is vandaag meegegaan om eens te kijken hoe het daar is en het beviel haar wel. We hebben allemaal heerlijk gesport en thuis nog samen een kopje thee gedronken. Daarna ben ik gaan koken en na het eten ben ik naar mijn ouders gegaan. Gezellig gekletst en koffie gedronken en toen ik thuis kwam moest ik helaas nog aan de afwas want die hadden Kyra en Semm nog niet gedaan. In de tijd dat ik bij mijn ouders was, hebben zij hun city trip naar Barcelona uitgezocht en geboekt. Maar toen ik begon met de afwas, kwam ze wel even helpen en liet ze zien wat ze geboekt hadden. ’s Avonds nog voetbal gekeken en daarna lekker gaan slapen.

Donderdag 9 Juni
Het was een rustige dag op kantoor, maar ik had wel een enorme blunder gemaakt!! En daar baal ik dan enorm van. Ik moet echt gaan ophouden om zoveel dingen tegelijk te doen want dan krijg je stomme blunders als deze! Voelde mij echt de hele dag rot eronder, maar ik kan er toch niet meer veel aan veranderen helaas. Kyra en Semm zijn gaan uit eten dus ik heb voor Mike en mij alleen gekookt en we hebben saampjes gezellig gegeten. Mike heb ik de afwas laten doen, want ik had er eens een keer geen zin in. Moet ook kunnen hè en gelukkig moppert hij daar ook niet om. Ik heb nog mijn serie gekeken en genoot alvast van mijn weekend 😀

Vrijdag 10 Juni
Vanmorgen heb ik Mike naar school gebracht en daarna ben ik boodschappen gaan doen. Ook nog even langs mijn ouders gegaan en daar belde Maaike mij op. Ik ben in de auto gaan zitten tijdens dat gesprek, want mijn ouders moesten ook weg. Na dit gesprek ben ik nog even snel een andere winkel in gerend en daarna naar huis gegaan. Alles opgeruimd en nog even met Kyra gekletst die aan tafel zat te werken. Tijdens ons gekletst belde haar vader haar op en vroeg of ze vanavond misschien bij hem in huis wilde blijven. Dat was een win-win situatie, want hun hondje zou dan niet alleen zitten de hele avond en Semm wil toch niet graag bij ons zijn vanwege mij, dus hadden ze zijn huis tot zijn beschikking.
… ik wist niet wat ik hoorde. Dus blijkbaar is bij hun vader gesproken over het feit dat mijn schoonzoon niet graag bij mij thuis is.. vanwege mij? Dat verklaart ineens wel heel veel maar ik vraag mij dan wel af waar dit vandaan komt. En waarom mij dit niet gewoon gezegd wordt, maar er wel met anderen over gepraat wordt ? Je had net zo goed een mes in mijn rug kunnen steken, want er wordt wel bij mij gegeten, gedronken, gedoucht en van alles gebruik gemaakt!? Wat doe ik dan ??? Er gaan dan gelijk zoveel vragen door mij heen maar ik weet ook dat als ik ze daarmee confronteer, er van alles gebazeld gaat worden en het niet waar is, of ik het niet goed gehoord heb blablabla.. en uiteindelijk ben ik dan de zeikende moeder en heb ik gelijk de reden waarom hij niet wil komen waarschijnlijk.
Ik heb geen zin in dat gedraai en oneerlijkheid. Dan slik ik het liever en doe lekker mijn eigen ding. Maar ik kan je zeggen dat is blijft hangen bij mij, want ik voel mij zwaar te kak gezet.
Ik ben ook direct opgestaan nadat ik dat hoorde en gaan poetsen. Zonder ook nog maar één woord te zeggen. Kyra is in de avond gaan sporten en mijn ouders kwamen nog langs. Dat was wel gezellig en ik kon het niet voor mijzelf houden en heb het er wel nog met mijn ouders over gehad. Ik was blij met hun gezelschap ❤

Zaterdag 11 Juni
Ik werd om HALF NEGEN wakker !!! 😮 HALF NEGEN!! Dat is voor mij echt een nieuw record. Wauw! Dat noem je dus uitslapen 🙂 Rond tien uur ben ik naar de stad gegaan want ik had afgesproken met Stephanie. Die had ik al een tijdje niet meer gesproken en we hadden dan ook behoorlijk wat te bespreken. Na een paar bakken koffie zijn we nog even een fantastisch nieuw winkeltje in Heerlen gegaan die echt de lekkerste dingen hebben liggen. Toen ik weer thuis kwam op mijn fiets, zaten de kinderen net aan hun ontbijt en ik ben er maar bij gaan zitten. Even later kwamen mijn ouders en we hebben buiten nog tv gekeken.

Even later heb ik de barbecue aan gezet en lekker gegeten. We hebben zo nog de hele avond buiten gezeten. Echt heerlijk ! 🙂

Zondag 12 Juni
In de ochtend een 5k gerend en daarna een ontbijt gemaakt voor mijzelf. IMG_20220612_085510_711 (Klein)Mike was al vroeg wakker en is nog met mij naar de winkel gegaan. We zijn ook nog even de banden gaan oppompen en daarna heb ik de voortuin onkruidvrij gemaakt. Terwijl ik hier mee bezig was, kwamen mijn ouders al aangefietst en zijn we samen naar binnen gegaan. We hebben weer Formule 1 gekeken en de barbecue weer aan gegooid. Het was ook echt prachtig weer en later kwam Alique ook nog langs. Het werd een hele leuke middag en avond en ik heb er echt van genoten. Al merkte ik wel dat de woorden van mijn ex-man nog behoorlijk door mijn hoofd maalden.

Een beetje teveel alcohol tijdens dit zonnige weekend, maar ach… dat is dan maar zo hè 😉IMG_20220611_141905 (Klein)

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s