Week 24 – 2022

Maandag 13 Juni
Oef. Ik had duidelijk opstartproblemen vanmorgen. Toch maar even van de gin afblijven. Is ook wel zo handig als ik wat meer concentratie wil hebben op mijn werk. Fouten heb ik nu wel genoeg gemaakt. De dag ging wel snel voorbij en na het werk ben ik met Mike en mijn vader gaan sporten. Ik heb weer eens mijn eigen rondje gemaakt. Mijn oefeningen, wat meer gewichten gepakt zo nu en dan en dat voelde echt zo lekker! (maar morgen wordt het pijnlijk, dat weet ik nu al hahahaha) Na het sporten hebben we nog leftovers van de barbecue van gisteren gegeten en de rest van de avond in de tuin blijven zitten. Dat was eigenlijk niet zo heel lang, want ik lag vroeg in bed hahahahaha. Oprecht kapot moet

Dinsdag 14 Juni
Op kantoor verliep alles heel soepel en nadat ik thuis kwam, wilde ik eerst een rondje gaan hardlopen. Simpelweg omdat ik het nodig had. IMG_20220614_193833_528 (Klein)Daarna heb ik met Mike gegeten, ik ben dankbaar dat die jongen zo geduldig is en nooit zeurt als hij zijn eten niet op tijd voor zijn neus heeft staan. Kyra is in de avond gaan sporten en ik heb met Gertie de hele avond buiten gezeten. Dit keer wel wat langer 😉

Woensdag 15 Juni
Na een halve dag werken ben ik na thuiskomst op de fiets gestapt en naar Fit for Free gefietst. Kyra vroeg of ze de auto kon hebben en ik vind het dan niet erg om mij op de fiets te verplaatsen. Mijn vader was ook fietsend en Mike kwam na school ook op de fiets. Het sporten hakte er lekker in, ik had nog behoorlijke spierpijn van Maandag en die voelde ik wel! Nadat ik thuis even tijd heb genomen om bij te komen, ben ik begonnen aan het eten. Na het eten ging iedereen naar boven en zat ik alleen..
De tafel was afgeruimd, maar alle zooi stond nu klaar om afgewassen te worden.
Zonder nog een woord, gewoon naar boven gegaan. En dan gaan je gedachtes wel weer even terug naar die niet-zo-fijne-woorden die ik vorige week hoorde. Ik heb afgewassen, serie gekeken in de tuin en toen ik naar boven ging (zo rond negen uur), liep de rest even later naar beneden. Auch

Donderdag 16 Juni
Ik kreeg deze ochtend een appje van mijn moeder of ik met haar een terrasje wilde doen vanavond. Fijn dat ze zo goed aanvoelt wat ik nodig heb. Ik was sowieso wel van plan om naar mijn ouders te gaan vanavond, want heel gezellig vind ik het momenteel thuis niet. Dus na het eten stond mijn moeder al snel op de stoep en Kyra gaf aan ook wel mee te willen na het sporten. Ik weet dat ze toch wel 2 uur in de sportschool kan zitten en tegen de tijd dat ze klaar zou zijn, dan zijn mijn moeder en ik wel al op de terugweg. We zijn met z’n tweetjes de stad in gegaan en zijn op het terras gaan zitten. Daar heb ik even alles eruit gegooid en hebben we even fijn gesproken met elkaar. Tegen negen uur waren we thuis en hebben we nog in de tuin gezeten. Kyra kwam er nog bij zitten en ineens kwam het onderwerp samenwonen weer ter sprake. Gevoelig onderwerp, zeker voor Kyra. Zij wilde vorig jaar al samenwonen, terwijl er van de andere kant alleen maar smoesjes komen. Is het ene smoesje niet meer vol te houden, dan komt er dus blijkbaar weer een ander. Ik ga mijn mening niet meer geven. Dit is niet mijn gevecht, ik moet het alleen aanhoren. Maar ik vind dit zo kut voor haar. Ik weet hoe graag ze dit wilt en hoe erg ze hier ook aan toe is. Haar eigen plek, beginnen met samen iets op te bouwen. Vind het echt verschrikkelijk sneu voor haar.

Vrijdag 17 Juni
Al vroeg boodschappen gaan doen en daarna door naar mijn afspraak. Het was best warm vandaag dus ik was een beetje langzaam LoL. Toen ik thuis kwam, waren mijn vader en oom nog wat dingen aan het aanbrengen aan de overkapping en hebben we nog samen een broodje gegeten. Ik ben daarna nog met mijn moeder gaan winkelen in Duitsland om eens te kijken of het nog altijd allemaal zoveel goedkoper is, maar behalve de drank is er weinig goedkoper daar. Jammer, maar ik heb wel weer 2 flessen gin gescoord 😛 Eenmaal thuis ben ik gaan strijken en nadat Mike en Kyra allebei thuis waren, hebben we samen gegeten. Niet geheel verrassend zijn de kinderen na het eten weer naar boven gevlogen en liep ik wat doelloos door het huis. Gelukkig waren pap en mam al op tijd bij mij. Ik had ze gevraagd of ze een drankje wilde komen doen vanavond, omdat ik al zo’n vermoeden had dat ik anders weer alleen had gezeten. Daar heb ik niet altijd zin in.

Zaterdag 18 Juni
Ik werd pas om half acht wakker (ik begin het te leren 🙂 ) dus het hardlopen ging ik niet meer halen. Het zou heel warm worden vandaag en ik had met mijn ouders afgesproken om over de braderie te lopen. Dus ik was al bij hun rond half tien en na een uurtje zijn we beginnen te wandelen. Die braderie is er één waar ik vroeger ook altijd naar toe ging. Het is een hele gezellige en drukke braderie .. althans, dat wás het want toen wij er dus over liepen, leek het nergens meer op! Het was uiteraard warm en blijkbaar waren er veel afmeldingen op het laatste moment, maar ik betwijfel of het zonder die afmeldingen nog gezelliger en drukker was geworden. We hebben echt nog geen half uur gewandeld en waren al heen en weer over de hele braderie. Waar heel weinig sfeer te vinden was, weinig gezelligheid en waar ook nog eens verschrikkelijke mensen liepen! Met andere woorden: we waren weer heel snel thuis en hebben het bij mijn ouders in de tuin wel gezellig gemaakt. IMG_20220618_115600 (Klein)Na een tijdje ben ik naar huis gegaan en heb ik snel mijn bikini aan getrokken. Ik ben op het bedje gaan liggen en heb heerlijk genoten van de warmte. Rond negen uur ben ik op bed gaan liggen. Alleen zijn vind ik heerlijk, kan ik echt van genieten maar met alle gedachtes die ik de laatste week in mijn hoofd heb zitten, ben ik liever bij iemand waar ik mee kan praten en lachen. Ik was blij toen ik sliep.

Zondag 19 Juni
Ik was vroeg wakker maar ik ben niet gaan hardlopen. Ik weet dat het enorm goed voor mij zou zijn geweest, maar ik kreeg mijzelf er echt niet toe gezet. Nadat ik in de ochtend van alles gedaan had is mam mij rond half tien komen halen. Een uurtje later ben ik met mijn vader naar de Alfa brouwerij gegaan want ik had voor Vaderdag een Alfa bierwandeling gepland. Toen we buiten stonden met de beschrijving, lagen we al in een deuk want het begin was heel verwarrend 😛  Er kwam een man op ons aflopen en hij wilde ons wel helpen, maar hij vond het zelf ook heel verwarrend. Lag het dus toch niet aan ons hahaha. Nadat we eindelijk door hadden welke kant we op moesten, vroeg hij of we geen zin hadden om een rondleiding te doen in de brouwerij. Bleek dat die man degene was die de rondleidingen deed en om twaalf uur had hij nog genoeg plaats. IMG_20220619_112754 (Klein)We zouden dan maar met zes man zijn en zo’n kleine groep is altijd leuk. De rondleiding was een uur en daarna mochten we nog een uur bier proeven. Sja, met dat laatste had hij wel ons dus hebben we onze rugzakken aan de kant mogen zetten en zijn we een rondleiding gaan doen. Die was overigens heel informatief en leuk! Is echt wel een aanrader om eens te doen. Het bier proeven was echter nog leuker en zooo lekker! We konden ongefilterd Alfa bier proeven en die smaakte echt hemels! IMG_20220619_121555 (Klein)We hebben 3 aparte biertjes gehad en zijn daarna op het terras gaan zitten en hebben daar uiteraard nog meer besteld. Mijn moeder voegde zich even later bij ons en met wat kleine hapjes hebben we nog een paar biertjes gedronken.

Echt zo lekker! Bij mijn ouders thuis hebben we ook nog een paar gedronken en toen ik thuis was, had ik geen idee meer hoe laat het was en of ik al naar bed moest hahahahahaha. IMG_20220619_164346 (Klein)Het was een geniale dag en gelukkig heeft mijn vader ook weer een hele gezellige dag gehad 🙂

Emotionele week, maar de Brouwerij-afsluiter was echt een hit! 😀

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s