Bloggen

Het is eigenlijk wel een grappig fenomeen.
Met rond de 270 volgers, was er niet één die op mijn artikel reageerde waarin ik schreef dat ik jarig was 😛
3 Likes kreeg ik, dat wel 😀
Maar echt, ik schrijf niet voor de likes hoor, of de reacties (als ik dat zou doen, dan zou ik een arme vrouw zijn hahahahaha). Ik schrijf omdat ik het echt uit mijn systeem moet gooien (zelfs de weekoverzichten!)! Als ik al die info in mijn hoofd houd, dan ontplof ik.

En ik kan mij echt voorstellen dat mijn Weekoverzichten geen mens boeit 😛  Ik doe veelal hetzelfde en heb best een vaste routine.
“Rustige avonden genoeg, dus dan heb je toch ook alle tijd om je blog bij te houden?”
Dat is een vraag waarvan ik mij kan voorstellen dat een lezer die mij zou stellen.
Als ik een dag gewerkt heb, thuis gekookt, afgewassen en nog wat in het huishouden heb gedaan, is het meestal een uur of acht in de avond. Als ik dan ga zitten, is de energie ver op. Ik ben ontzettend moe en vaak echt niet meer in staat om überhaupt nog iets te doen.
Als er íemand is die dit jammer vindt, dan ben ik het wel! Op een dinsdagavond naar de bios is al een eeuwigheid geleden. Gewoon even de deur uit gaan op een door de weekse dag, kost zoveel moeite dat ik het vaak aan mijn neus voorbij laat gaat.
Vandaar dat ik soms ook periodes heb waarin ik de weekoverzichten gewoon niet geschreven krijg.
Laat staan andere onzin die uit mijn vingers moeten rollen.

Jammer wel, want ik heb tijden veel meer geschreven dan nu, maar ergens ben ik ook wel blij dat het niet meer zo inspannend is met schrijven. Dat betekent dat mijn leven rustiger is geworden, dat er niet meer zoveel is wat mij intens bezig houdt (buiten mijn gezin om dus). Er is nog genoeg hoor, maar lang niet meer zoveel als het geweest is en daar ben ik echt blij om. Geen drama meer in mijn leven, geen kinderachtige discussies en geen stom, achterlijk gedoe. Daar ben ik echt klaar mee. Ik zal niet meer zo snel huilen om iemand die mijn leven uit wandelt. Vaak is het uit eigen beweging en dan zal het ook wel zo moeten zijn.

Dus ik blijf bloggen, zo vaak ik wil en over wat ik ook maar wil.
Degene die het leest, leest het. Degene die er overheen kijkt, kijkt er lekker overheen.
Het is uit mijn systeem en daar gaat het voor mij om.

Maar echt.. 3 likes voor mijn verjaardag? Dat is niet leuk mensen.. echt niet 😛

😉

XmelX

13 thoughts on “Bloggen

  1. Bij mijn draait het dan om het feit dat ik niet elke dag op mijn reader zit, als een bericht dan naar onderen verschuift, dan mis ik het… soms volgt nog een snelle like, sorry… 😵‍💫.
    Het is hier druk, met onze kids die véééél te graag thuis zijn, elke dag lijkt hier wel een vakantiedag met heel de familie, ik zou ook weer eens moeten schrijven.
    Me druk maken omdat mensen niet lezen en/of reageren doe ik niet meer.
    Dus alsnog…. Echt van harte lieve Mel 🎂🎂.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s