Week 26 – 2022

Maandag 27 Juni
Een fijne werkdag gehad vandaag en na het werk nog een uur met Mike gezweet in de sportschool. Na het eten heb ik nog wat rotzooi opgeruimd van het feestje van gisteren en daarna leek het alsof er nooit iets gebeurd was. Alsof er nooit een feestje is geweest waarop ik geen 45 jaar ben geworden πŸ˜› 
Lichamelijk voel ik mij soms 65 jaar.. maar in mijn hoofd ben ik ergens blijven hangen rond de 30 jaar hahahaha. Ben bang dat dit ook niet gaat veranderen πŸ˜›

Dinsdag 28 Juni
Na het werk gaan hardlopen en Kyra heeft in die tijd gekookt. IMG_20220628_182413_893 (Klein)Toen ik terug kwam van het rennen, was Kyra al naar de sportschool gevlogen en zat mijn moeder in de tuin. Al stinkend ben ik bij haar zitten en hebben we even gekletst. Geen idee waarom ze er was eigenlijk hahahaha, maar dat zijn net die leuke momenten πŸ™‚ Toen ze weer vertrok ben ik gaan douchen (ondraaglijke stank hing er inmiddels om mij heen) en heb ik nog wat eten naar binnen gewerkt en snel de afwas gedaan. Zo gaat de avond wel heel snel om!

Woensdag 29 Juni
Mike had vandaag een vrije dag en Kyra is de hele dag in de weer geweest voor school. Die zit deze maand in een hele drukke maand. Alle deadlines moeten gehaald worden, er moet nog een her examen gemaakt worden en ze gaat ook nog over anderhalve dag een week naar Amerika. Haar planning is niet altijd even feilloos hahahahaha (van wie zou ze het hebben), maar haar kennende laat ze niet één steek vallen πŸ˜€ Ik ben na het werk in mijn eentje naar de sportschool gegaan en daar was mijn neef ook al. Met hem heb ik een uur cardio gedaan en we zijn heerlijk diep gegaan! Hij was zeiknat van het zweet, vond mij een machine (omdat ik nog wel even door kon gaan πŸ˜› ) maar had er toch wel intens van genoten! Hoe heerlijk is dat ! πŸ˜€ Ik heb na die training bij de sportschool gedoucht, lekker op mijn gemak en ben daarna naar huis gegaan. Frietjes gebakken voor de kinderen en voor mij een bord groente met kip klaar gemaakt. De afwas heb ik over gelaten aan Mike, aangezien hij de hele dag vrij was en werkelijk geen drol had uitgevoerd. Dat gaf mij lekker de mogelijkheid om in de tuin te blijven zitten. All night long πŸ˜€

Donderdag 30 Juni
Lekker dagje op kantoor en toen ik thuis kwam, zat Kyra nog aan haar laptop te werken. Haar her examen ging goed, over twee weken krijgt ze de uitslag. Ze moest haar koffer voor Amerika nog pakken en toen mijn ouders kwamen om haar een fijne reis te wensen, is mijn moeder met haar mee naar boven gegaan om deze te pakken. Mijn moeder is echt goed in heel veel spullen in een koffer te krijgen πŸ˜› En omdat Kyra altijd heel veel (lees: veel te veel) meeneemt op vakantie, was haar hulp welkom. Haar vader is haar komen halen, maar Kyra was volledig gestresst. Niks was meer goed, alles was lastig, ze was vooral ook zichzelf lastig. Ik heb haar dus met alle liefde aan haar vader meegegeven, wenste hem een fijne week met zijn dochter en heb de deur achter mij dicht getrokken. Mijn liefde voor mijn kinderen kent geen grenzen, maar wat is het soms lekker als je eens niet voor ze hoeft te zorgen. Mike gaf al eerder te kennen dat hij zich wel verheugde op een rustige week zonder zijn zus. We gaan zien of dit ook wel zo fijn is. Ik hoop in ieder geval wel dat ze er een onvergetelijke week van maken. 

Vrijdag 1 Juli
Er zit gewoon alweer een half jaar op. Een half jaar in 2022. De tijd vliegt werkelijk aan je neus voorbij, zonder dat je het in de gaten hebt. Gruwelijk. In de ochtend heb ik boodschappen gedaan en nog wat afspraken gehad. Toen ik daar in de middag van thuis kwam ben ik gelijk even op de bank gaan liggen. Helemaal gesloopt. Ik moet wel even wennen aan dit ritme op de vrijdagen. Toen ik weer op een fijn level van energie was, heb ik nog de wc gepoetst en terwijl ik daar mee bezig was, kwam Alique binnen. Na een uurtje kletsen zijn we de stad in gewandeld en heb ik Mike achter gelaten met een bucket van KFC. Die jongen is gelukkig met heel weinig πŸ˜‰
Wij zijn gaan uit eten in Heerlen en hebben tevens genoten van heerlijke cocktails (long island iced tea!), leuke gesprekken, grappige momenten en alweer een top avond. Mijn moeder zou ons komen ophalen, maar ze nam haar telefoon niet op hahahahaha.

Het lopen naar huis was echt geen optie meer, dus zijn we heel decadent met de taxi naar huis gegaan. Wat een geniale avond was dit weer πŸ˜›

Zaterdag 2 Juli
Wat ik gisteren nog een geniale avond vond, vond ik vanmorgen echt het tegenovergestelde!! 
Zoveel had ik toch niet gedronken??? Nee.. zoveel was het inderdaad niet, maar blijkbaar doen die cocktails het toch niet meer zo goed bij mij. Lieve hemel, ik was volledig brak! Geen kloppende hoofdpijn ofzo, maar kapot moe. Mijn lichaam zei alleen maar: Wat doe je!? Waarom loop je??! Laat me met rust en ga liggen!! We hadden om twee uur een afspraak om naar een barbecue te gaan en om kwart voor twee heb ik mijn lijf maar van de bank gesleept en boven geprobeerd om iets van mijzelf te maken. Mike ging gedwee met mij mee en bijna op tijd kwamen we aan bij mijn oom. Mijn ouders waren er al en mijn moeder voelde zich mega schuldig omdat ze vergeten was haar telefoon mee te nemen hahahaha. Dat was natuurlijk nergens voor nodig πŸ˜› maar wel leuk om haar op de kast te jagen. Later kwamen een andere oom en tante nog, met haar kinderen en die had ik ook al een tijd niet meer gezien. Ze zijn inmiddels ook al over de 30 en eentje wordt binnenkort vader (zo leuk!) dus we hebben echt de hele middag gezellig gepraat over van alles! Het was echt een super gezellige barbecue, maar stiekem waren Mike en ik ook wel blij toen we om zeven uur weer in de auto naar huis zaten. Mike is thuis gelijk naar boven vertrokken want hij wist natuurlijk dat ik binnen vijf minuten in slaap zou vallen πŸ˜› 
En hij had gelijk hahahahahahaha. 

Zondag 3 Juli
Een heerlijke zondagochtend run gedaan vanmorgen en rond tien uur ben ik naar Alique gegaan. IMG_20220703_081825_175 (Klein)Haar vader werd vandaag 80 jaar en ondanks dat hij niks vierde, wilde ik hem toch persoonlijk feliciteren en een kopje koffie samen drinken. Daarna nog even naar mijn ouders gegaan en vervolgens naar huis. Thuis geluncht, wat gerommeld en gepoetst en alvast begonnen met de diepvries leeg te maken. Elke dag wordt er nu vanuit de diepvries gegeten, want deze moet echt leeg. Mijn ijskast is oud en koelt niet meer fatsoenlijk dus heb ik een nieuwe moeten bestellen (weer een rib uit mijn lijf). Het is zonde om dingen weg te gooien, dus gaan we maar eens kijken wat er allemaal nog te vinden is in de diepvries πŸ˜› 
Elke dag krijg ik berichten van Kyra vanuit Amerika. Ze geniet van haar familie, het samen zijn maar is ook nog elke dag aan school aan het werken. Heel druk dus, maar wel ontzettend fijn! Goed om te horen πŸ™‚

Het was een lekker weekje, maar ik blijf wel voorlopig van de cocktails af ! πŸ˜›

XmelX

3 thoughts on “Week 26 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s