Week 27 – 2022

Maandag 4 Juli
Ik had slecht geslapen waardoor ik mij echt de hele dag moe heb gevoeld. Gelukkig heb ik rustig kunnen werken en na het werk ben ik nog een uur gaan sporten. Ik heb er niet bepaald energie van gekregen, maar ik was toch wel blij dat ik even een uurtje wat gedaan heb. Na het sporten wat gekookt voor Mike en mij en daarna alvast een deel van het eten uit de diepvries verplaatst naar de andere diepvries. Ik moet mijn ijskast in de keuken leeg maken, want deze week krijg ik een nieuwe. Hij heeft zijn beste tijd gehad, hij koelt niet meer goed dus het eten blijft niet lang goed. Alweer een rib uit mijn lijf, maar wat moet, dat moet! Nog een aflevering gekeken van een serie en op tijd naar boven vertrokken.

Dinsdag 5 Juli
Gelukkig vannacht wat beter geslapen en op het werk schoot het ook lekker op. Na het werk gaan hardlopen en ik lag gewoon bijna twee keer over een motorkap heen! Onvoorstelbaar hoe sommige automobilisten NIET om zich heen kijken. IMG_20220705_193243_796 (Klein)Ik loop nota bene op een zebrapad en halverwege de weg gaat daar ineens een auto stilstaan! Ik moest echt vol in de ankers en dan is ze ook nog boos omdat ze van mij schrok 😮 Sommige mensen he.. pfff. Na het rennen een ratjetoe vanuit de diepvries in elkaar geflanst. Dat ding moet leeg en het smaakte nog best oke 😛 Mam kwam nog even koffie leuten en nadat ik nog een aflevering gekeken heb, ben ik naar bed gegaan.

Woensdag 6 Juli
Ik heb gisteren te lang doorgelezen, waardoor ik veel te laat ging slapen. Best apart, want normaal moet ik vechten om überhaupt één pagina te lezen voordat mijn ogen dicht vallen 😛 Ik ben na het werk snel wat flessen wijn gaan halen voor morgen en daarna thuis geluncht. Met pap en Mike gaan sporten en toen ik thuis was heb ik de ijskast van de plaats af geschoven en heb ik dat gedeelte helemaal schoon gemaakt. Dat ding heeft er 11 jaar gestaan, dus het was echt smerig!! Gatverdamme. Maar na een half uurtje blonk de vloer en de muren weer 🙂 Klaar voor mijn nieuwe ijskast! Ik ben nog snel een Toogoodtogo bij de bakker gaan halen en daarna heb ik frietjes gebakken voor Mike. Nu Kyra in Amerika zit, hoor en zie je niks van Semm dus Mike kon alle frietjes lekker zelf eten 🙂 Nadat we samen de afwas gedaan hebben, heb ik weer een aflevering gekeken en daarna naar bed gegaan.

Donderdag 7 Juli
Ik had een fijne werkdag en na het werk kon ik thuis snel mijn nieuwe ijskast bewonderen 😀 De ijskast is een stuk groter dan de vorige en de diepvries is iets kleiner. Dat is niet erg, want daar kun je je in aanpassen. De ruimte in de ijskast is wel echt heel fijn! Ik ben er heel blij mee 🙂

Ik kon er niet lang van genieten want we hadden afgesproken om bij mijn tante te gaan eten en mijn ouders zijn ons op komen halen. Met de flessen wijn, bedankte ik hun voor de gastvrijheid en we hebben werkelijk een heerlijke avond gehad.

Het was gezellig, het eten was heerlijk en het was gewoon fijn om eens met wat normale familie bij elkaar te zitten. Mijn familie is namelijk alles behalve normaal! Aan de kant van mijn moeder dan.. de kant van mijn vader is al helemaal een soap serie! 😛 Maar goed, dit gedeelte van de familie is fantastisch en we zijn rond tien uur pas naar huis gegaan. Mike bij thuiskomst gelijk naar bed gestuurd en zelf ben ik ook erin gedoken.

Vrijdag 8 Juli
Mike is vertrokken naar school en ik ben direct boodschappen gaan doen. Nadat ik alles gedaan en opgeruimd had, heb ik thuis nog wat gepoetst en om drie uur had ik een afspraak bij de kapper. Mijn haar is echt lang en dan weet ik gewoon nooit wat ik ermee moet.

De meeste mensen vinden het lange haar leuk bij mij, maar ik zelf kan er niet zo heel veel mee. Dus heb ik mijn kapster de opdracht gegeven om de boel weer eens grondig te knippen.. en dat heeft ze gedaan 😀 Ik hou er van! Negen van de tien mensen om mij heen, vinden dit te kort en dat is dus ook wat ik de komende tijd moet gaan aanhoren.. alsof ik het horen wil! Hahahahaha, ik knip mijn haar niet omdat ik wil dat men het mooi vindt. Ik knip mijn haar omdat IK dat mooi vind. Zo dan!

Eenmaal thuis heb ik gekookt voor Mike en mij en even later kwam mijn moeder nog een wijntje drinken. Gertie kwam ook nog langs en we hebben de hele avond heerlijk buiten gezeten. Vond het ook niet erg dat ik toch weer op tijd in bed lag, want ik ben moe!

Zaterdag 9 Juli
Ik zat al vroeg aan het ontbijt en toen kreeg ik al een berichtje van Kyra. Ze waren om 07:15 uur al geland (de planning was 08:00 uur) en moesten ongeveer een uur wachten op hun bagage. Het was rond half negen al dat ze het bericht stuurde dat ze al met de koffers richting de auto liepen. Het liep allemaal behoorlijk gesmeerd! Ik ben om negen uur nog even de stad in gegaan en heb koffie gedronken met Stephanie. We moesten echt even praten met elkaar en ik heb haar nog maar eens duidelijk proberen te maken dat ze goud waard is! Niets minder dan dat ❤ Tegen elf uur was ik weer thuis en even later kwam Kyra en haar vader al aangereden. Mike en ik hebben een heerlijke rustige week gehad zonder Kyra thuis. Dat verschil merk je echt wel, maar toch ben ik altijd pas in mijn element als ik mijn kinderen gewoon allebei thuis heb 😀 Dus ik was blij toen ik haar weer even lekker vast kon pakken. En ik voelde dat zij het ook fijn vond dat ze er weer was. Uiteraard waren ze doodmoe, maar ze hebben wel al het een ander verteld over hun weekje Amerika. Toen Rob weg was, kwam de openhartigheid van Kyra er pas echt uit en begreep ik ook gelijk waarom ze mij alleen berichten heeft gestuurd en niet één keer gebeld heeft. Ik had het zo aan haar gezien en dan had ik mij natuurlijk weer zorgen gemaakt. Lief wel dat ze daar aan denkt, maar toch had ik liever gehad dat ze een zorgeloze week had gehad. We hebben haar koffer leeggemaakt, ze is gaan douchen en daarna is ze gelijk vertrokken naar Semm (die haar kwam ophalen). Het was dus een kort wederzien. Mike heb ik in de avond nog naar de bios gebracht, thuis heb ik nog een dutje gedaan, daarna Mike weer opgehaald en later nog de Oranje dames gekeken. Kyra zou bij Semm blijven slapen, want hij vierde zijn verjaardag die avond. Het blijft dus nog even rustig in huis

Zondag 10 Juli
Ik had echt geen fut om vroeg mijn bed uit te komen om te gaan hardlopen. Ik weet niet goed wat er met mij aan de hand is, maar mijn discipline en regelmaat is volledig naar de klote! Het was heerlijk weer vandaag, dus ik had mijn ouders en Stephanie gevraagd langs te komen voor een barbecue. Beiden vonden ze het heel gezellig en dat was het ook! We hebben lekker gegeten, gezellig gekletst, veel sport gekeken en ik heb vooral genoten van het leuke gezelschap. Kyra kwam pas laat thuis en is direct naar boven gegaan om te slapen. Ondanks die domper, heb ik toch een lekkere zondag gehad.

Een rustige week in huis met één kind minder in huis en daar kun je soms wel van genieten 😉

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s