Week 28 – 2022

Maandag 11 Juli
Een maandag zoals elke maandag. Werken, sporten, koken, eten, afwassen, nog wat huishoudelijke taken en daarna gestrekt. 🙂 We starten de week altijd hetzelfde.

Dinsdag 12 Juli
Vandaag had ik mijzelf een dagje vrij gegund 🙂 Er kwam iemand van KPN om de boel hier aan te sluiten (ik ben overgestapt van Ziggo naar KPN) en rond kwart voor negen was hij er al. Hij heeft het een en ander uitgelegd, is begonnen met loskoppelen van Ziggo kabels (die liggen echt ver achter op de technologie van KPN! 3 kabels die gewoon weg konden! bizar) en vervolgens heeft hij de boel beneden aangesloten. Ik heb even goed gekeken en ben boven hetzelfde gaan doen en toen alles werkte (ook qua internet) kon hij weer vertrekken. Een kleine anderhalf uur was hij bezig en in die tijd hebben we nog koffie gedronken en gekletst ook 🙂  Eens kijken hoe KPN bevalt, want de wifi van Ziggo werd met de dag slechter! Daarna ben ik met mijn moeder de stad in gegaan en hebben we over de markt gelopen. Mijn ma is weer veel aan het naaien en had laatst al een mooi pak voor mij in elkaar gezet. Ik wilde zo’n zelfde pak ook graag in de kleur groen en die hebben we vandaag gevonden. Nog meer lappen stof meegenomen, zodat ze nog meer dingetjes kon maken. Een moeder die zo goed kan naaien is echt verdomde handig 🙂 We hebben nog even op het terras gezeten, daarna thuis een hapje gegeten en toen ze naar huis ging ben ik nog maar wat gaan poetsen (the never ending story). Ik dacht dat ik voor het eten nog wel even kon gaan hardlopen, maar het was nog 27º buiten en daar kwam ik na 15 minuten dus wel op terug!IMG_20220712_182431_606 (Klein) Lieve hemel wat een hitte hahahahaha. Ik heb de 35 minuten niet vol gekregen, want ik kreeg met geen mogelijkheid genoeg zuurstof in mijn longen. Nou ja, ik ben er in ieder geval even uit geweest 😉 Thuis heb ik nog gegeten met Mike en heerlijk de hele avond buiten gezeten.

Woensdag 13 Juli
Vandaag moest ik weer aan de bak, maar zoals elke woensdag werk ik dan maar tot één uur. We zijn nog gaan sporten erna en ik heb weer eens een uurtje cardio gedaan. Heerlijk zweten! Voor de kinderen frietjes gemaakt en na het eten ben ik naar de afscheidsmusical gegaan van mijn petekind. Dat was eigenlijk best hilarisch hahahahaha. Zo leuk hoe ze vol met spanning hun woorden soms vergeten of in stilte vallen op dat podium. Het was wel heel erg erg warm en daardoor duurde de avond wel heel lang (voor mijn gevoel). Daarna nog even met de jongen geknuffeld en weer naar huis gegaan. Daar heb ik nog wat van het Nederlands Elftal gekeken en ook buiten wat slingers opgehangen. Mijn kleine jongen is morgen jarig 🙂

Donderdag 14 Juli
Om zeven uur Mike al zingend wakker gemaakt. Ik heb niet heel hard gezongen want dat moet ik gewoon niemand aan doen, maar heel lief en zacht. Die grijns op zijn gezicht is dan het mooiste wat er is! 14 jaar al.. foto’s maken wilt hij liever niet, dus dat heb ik maar gelaten voor wat het is 😉 Ik moest de hele dag werken en na het werk waren mijn ouders er, Kyra, Semm en Alique. Mike houdt niet zo van drukte. Gezamenlijk hebben we hem een tweede scherm voor de pc gekocht en dat is echt het enige dat hij wilde. Dus een gelukkig kind 🙂 Een stukje koek gegeten, nog wat buiten gezeten en gedronken en redelijk op tijd is iedereen weer vertrokken. Perfecte avond!

Vrijdag 15 Juli
Ik had slecht geslapen en werd wakker met een rot gevoel in mijn buik. Leeg.. apart. Ik ben boodschappen gaan doen en daarna nog wat afspraken moeten afhandelen. Toen ik tegen twee uur thuis kwam was ik gesloopt. Ik ben even gaan liggen, want had het gevoel dat ik zo kon slapen. Dat lukte helaas niet, maar ik heb wel even lekker gelegen. Op vrijdag houd ik het meestal makkelijk met koken en heb ik soep met brood geserveerd. Dat vonden de kinderen prima (lekker makkelijk) en ik heb de rest van de avond buiten gezeten en hoop wel dat ik wat beter slaap dan afgelopen nacht.. het wordt namelijk een pittig weekend 😀

Park City Live Weekend !!! Hier komt uiteraard een aparte blog over! 🙂

Rustige week, maar ik moest ook sparen voor het weekend 😛

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s