Park City Live 2022

16 en 17 Juli was het dan eindelijk zover!
Park City Live Festival in Heerlen!
Het heeft een aantal jaar geduurd voordat we weer mochten, maar nu was het dan eindelijk zover en Ohhhhh wat had ik er zin in!!

Zaterdag 16 Juli
Samen met Alique en Gertie zouden we dit terrein onveilig gaan maken, maar op zaterdagochtend sloeg het noodlot toe.. Alique was ziek! Bibberend met koorts in bed, het arme schaap! 😦
Ik baalde minstens zo erg als zij zelf, want het is gewoon iets wat we altijd samen doen.. en dan moet je  ook nog zo lang wachten.. en dan ben je ziek 😮
Hoe zuur is dat!!?
Balend zat ik aan tafel toen ik het volgende telefoontje kreeg. Mike zou naar zijn vader gaan en hij zou om tien uur opgehaald worden, maar zijn vader was dus ook ziek !!
Maar godverdomme nog!!!
Het laatste wat je wilt als moeder, is een heel weekend de beest willen uithangen als je zoon van 14 alleen thuis zit! Heel vervelend voor zijn vader dat hij ziek is, maar weet je: als ik ziek ben dan gebeurt er ook niks en kan ik ook gewoon voor de kinderen zorgen! Dan is hij echt niet degene die zegt: oh dan haal ik ze wel op, zodat jij kunt uitzieken! Whoehahahahahaha, dat zou eens moeten kunnen zeg!
Maar goed.. uiteindelijk zat ik er wel mooi mee 😦
Als dit het begin was van mijn festival weekend, dan wilde ik eigenlijk niet weten hoe hij zou eindigen :/

Enfin, ik heb rond half 12 een aantal frikadellen speciaal gegeten (goede bodem) en daarna heeft mijn moeder Gertie en mij naar het festival gebracht.

Het was heerlijk om weer zo’n bandje om te hebben en over dit terrein te lopen. Pink Pop en Pop on Top zijn hartstikke leuk, maar dit is echt mijn festival 😀

We hebben een plekje gezocht, een rondje gelopen en een biertje genomen. Het was heerlijk weer, zonnetje scheen en alles klopte gewoon (behalve dat Alique er niet bij was). 
De eerste band begon (Nur Deutsche Welle) en die gooide er al een behoorlijk lekker sfeertje in. Gertie en ik hebben vanuit onze tenen mee staan zingen (lees: schreeuwen 😛 ). 
Ik ben na een tijdje richting de dance tent gegaan en heb Kyra even opgezocht.

Daar ben ik gelijk blijven hangen, want die muziek was wel heel lekker! Af en toe ben ik nog eens terug gelopen naar Gertie, die al een aantal vriendinnen om zich heen had staan dus echt niet alleen was. Maar de meeste tijd van die dag heb ik in de dance tent gestaan. Tijdens het optreden van de Outsiders stond ik zelfs vooraan (geniaal hoor, tussen de 16-jarigen in hahahaha) 
Typhoon, Clouseau, Phil Bee, Queen must go on en Bløf heb ik hierdoor volledig gemist (vond ik niet zo heel erg).

Tijdens de Outsiders in de dance tent ben ik vertrokken richting Mainstage en daar was Rowen Hèze net bezig aan hun laatste nummer, dus al dansend en hossend sprong ik op Gertie af en hebben we dit laatste nummer nog lekker staan springen samen. Daarna zijn we met de meute het terrein afgelopen en hebben we mijn moeder gebeld (die ook zo vriendelijk was om ons op te halen). Eenmaal thuis was ik heel snel out… teveel bier Mel.. echt teveel bier.

Zondag 17 Juli
Voor mijn gevoel werd ik veel te vroeg wakker.. maar als ik om 12 uur pas wakker was geworden, dan was het waarschijnlijk nog te vroeg geweest 😛
Volledig brak en moe stond ik op, at ik wat en ben ik daarna weer op de bank gaan liggen. Lieve hemel, hoe ga ik in hemelsnaam nóg zo’n dag overleven!? Het voornemen om vandaag totaal geen alcohol te drinken had ik voor mijzelf al gemaakt en rond één uur zijn we weer richting het terrein gegaan. Het was vandaag nog een standje warmer en heel duidelijk werd op het terrein ook, dat het een stuk drukker dan gisteren was.

Nadat we weer een plekje hadden (bij dezelfde gezellige mensen waar we gisteren ook bij zaten) zijn we weer een rondje gaan lopen en heb ik mijn flesje water gevuld. Hard2get trapte de dag af en dat was een heerlijk bandje. Goede sfeer, leuke meezingers, dus de toon was al goed gezet! Tussendoor ben ik nog een aantal keer wat gaan lopen, want het zitten en staan maakte mij onrustig. Het optreden van Robert Cray vond ik dramatisch dus daar hoefde ik zeker niet voor te blijven. De dance tent heb ik voor vandaag ook maar gelaten, want daar was het vandaag echt zo ontzettend druk 😮

IMG_20220717_145905 (Klein)

vandaag gaat niet vanzelf :/


Snelle & Band heb ik wel gezien. Die hadden een wat moeizame start, maar dit werd uiteindelijk toch echt een vet optreden! Bij Krezip ben ik weer aan de wandel gegaan en daarna stond Danny Vera op het podium. Mja.. het is best een naam, maar voor een festival als dit vind ik het echt 3x niks! Dus heb ik mijn vestje gepakt, het neergelegd als een kussen en ben ik een uurtje gaan slapen 🙂 294278830_5497692693611939_3177084787989281308_n (Klein)Dat had ik echt even nodig 😀 Na nog een rondje wandelen (en mijn vijfde flesje water!), was Anouk aan de beurt. Het is een dijk van een zangeres, maar het is toch een rare vogel op dat podium hahahahaha. Gertie vond mij de look-a-like van Anouk met mijn korte koppie en wat dat betreft ben ik net zo’n rare vogel 😛
Het was een aangenaam optreden, jammer van die rustige nummers tussendoor. Ik hou wel van wat meer energie en power maar inmiddels was mijn energie en power ook wel ver verdwenen.
Ik moest mij staande houden voor de afsluiter. Dat vertelde in ieder geval meer mensen tegen mij.. Lucas & Steve moet je gewoon zien, want die zijn echt vet!”
Even na 21:30 uur begonnen ze dan eindelijk en in die 75 minuten heb ik bijna meer stappen gemaakt met dansen en springen, dan de hele eerdere dag 😛
Wat een energie!! Heerlijke muziek, fantastische interactie en echt helemaal te gek!! We hadden als eens Afro Jack als afsluiter, maar zij waren minstens zo goed! Tot de laatste toon heb ik staan springen (geen idee waar ik de energie vandaan haalde) en daarna zijn we met een brede glimlach het terrein afgelopen.

Volgend jaar ben ik er echt weer bij. Al betekent dit dat ik er nu al voor moet sparen, want volgend jaar worden we verwend met een extra dag! Maar dit feestje ga ik niet missen!
Only Love for Park City Live ❤ ❤

XmelX

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s