Week 29 – 2022

Maandag 18 Juli
De reden waarom ik deze dag vrij had genomen, was omdat ik dan heerlijk op mijn gemak wakker kon worden, op kon staan en mijn ding kon doen na dat heftige weekend 🙂
Was het niet dat ik Mike (die dus eigenlijk bij zijn vader zou moeten zijn!) naar het zwembad moest brengen 😦 Ik baalde als een stekker! Ik zou hem tegen één uur weer op moeten halen, dus toen ik rond elf uur nog even terug naar bed ging, was ik alweer aan het balen toen Mike mij om twaalf uur al belde!
Zucht.. één dag! Gewoon één dag voor mijzelf 😦
Ik ben wel nog een uur gaan sporten, want die energie kon ik wel goed gebruiken. De rest van de dag heb ik de boel de boel gelaten en echt weinig gedaan. Ik was brak.. ik word te oud voor zo’n weekenden 😛

Dinsdag 19 Juli
Hmmzz, ik werd niet zo heel fit wakker. En dat ging met de dag ook niet beter. Op kantoor mijn werk redelijk goed kunnen doen en de dag ging ook wel snel voorbij. Het was vandaag bijna 39º dus het hardlopen na het werk zou heel onverstandig zijn. Buiten zitten alleen al, was al voldoende om mij nat van het zweet te maken dus we zijn maar veilig binnen blijven zitten. Bizar warm was het..

Woensdag 20 Juli
Oh wat wilde ik graag in bed blijven liggen 😦 Ik voelde mij echt niet lekker. Keelpijn, snotterig, pijnlijke “botten” brrrrrr.. Ik ben na het werk ook gelijk in bed gaan liggen en Kyra maakte mij om half vijf wakker. Dat dutje had ik duidelijk nodig en deed mij ook best goed. Nadat ik enigszins wakker was, ben ik wat eten gaan maken voor de kinderen en heb zelf ook nog een beetje gegeten. De rest van de avond heb ik mij maar op de bank gehouden. Veel fut in iets anders had ik echt niet.

Donderdag 21 Juli
Ik voelde mij vanmorgen wel al een stuk beter.. dacht ik. Die woorden nam ik zo rond de middag weer terug, want toen werd ik met het uur weer beroerder. Verschrikkelijk als je je zo voort moet slepen! Eenmaal thuis heb ik samen met de kinderen gegeten. Kyra had godzijdank al gekookt, maar ik kreeg helaas niet zo veel op. Mike heb ik de afwas laten doen en ik ben zelf in een hoekje op de bank gaan zitten. Tegen negen uur kwam Maaike en na een kort uurtje bijkletsen, zijn we gaan slapen.

Vrijdag 22 Juli
Terwijl iedereen in huis nog sliep, ben ik boodschappen gaan doen en daarna nog wat taken vervuld. Eenmaal thuis hebben we allemaal wat gegeten en daarna zijn we de stad in gegaan. We hebben wat rond gelopen, terrasje gedaan, gaatjes in oren laten schieten en weer terug naar huis. Daar zijn Maaike en ik een quiche gaan maken (iets wat we nog nooit eerder gedaan hadden) en die is nog gelukt ook! 😀

Mijn ouders zijn komen proeven en hij was goed gekeurd. Volgende keer laat ik die smerige spekjes eruit en doe ik er wel zalm bij ofzo. IMG_20220722_204627 (Klein)Later op de avond hebben we nog een heerlijk Turks brood met wat lekkers erbij opgepeuzeld en genoten van een top avond!

Zaterdag 23 Juli
Al vroeg opgestaan en een piepklein rondje gerend. 1 mijl! 😛 IMG_20220723_085528_875 (Klein)Wilde mijn benen weer even laten wennen aan hardlopen, want het was al een tijdje geleden. Ging ook wel lekker. Daarna ontbeten en vervolgens ben ik nog wat gaan poetsen en opruimen. Samen met Maaike nog wat slingers opgehangen en de taart van Mike klaar gemaakt. Rond half drie kwam Mike’s vriend (klasgenoot) en hebben we gezamenlijk een stuk taart gegeten. IMG_20220723_144412 (Klein)De jongens zijn daarna gaan gamen en wij hebben de rest van de middag heerlijk in de tuin gezeten. De Tour gekeken, kwalificatie van Formule 1 en later op de avond nog de Oranje dames. Tussendoor heb ik de jongens nog naar de bioscoop gebracht en ben ik samen met mijn vader aan de gin-tonic gegaan. Die smaakte goed en aan het eind van de avond was de fles leeg.. oeps. Dat was niet de bedoeling.. Maar we hebben wel een heule gezellige avond gehad 😀

Zondag 24 Juli
Ik werd pas om 8 uur wakker vanochtend en had weinig puf om nog de deur uit te gaan. Dus het hardlooprondje heb ik alweer eens over geslagen. Beneden heb ik een ontbijt gemaakt en een bak koffie gedronken en ook heb ik de berg afwas weg gewerkt. De barbecue schoongemaakt en alles opgeruimd wat er nog lag van het feestje. Ook de slingers en ballonnen moesten er aan geloven, want nu is er niemand meer jarig en komen er geen feestjes meer 😛
Maaike is na het ontbijt al naar huis vertrokken, ik had geen idee dat ze zo’n haast had en dat vond ik wel jammer. De jongens heb ik om 12 uur wakker gemaakt en Mike’s klasgenoot is een uur later door zijn ouders opgehaald. De rest van de dag hebben Mike en ik lui en op de bank doorgebracht. Serie kijken, dutje doen.. de normale zondagse dingen 😛 Het was toch wel een brakke dag en dat wijd ik volledig aan de gin van gisteravond. Ik kan wel zeggen dat ik daar niet meer zoveel van moet drinken, maar blijkbaar ben ik hardleers 😛

Wat een week zeg, ik heb mij vooral brak gevoeld! 😛

XmelX

4 thoughts on “Week 29 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s