Week 30 – 2022

Maandag 25 Juli
De ochtend begon heerlijk rustig. De kinderen hadden vakantie en konden dus uitslapen. Dit betekende ook dat ik geen ontbijt en/of lunch hoef klaar te maken 🙂 Dus alleen een ontbijtje voor mijzelf en dan naar kantoor. Daar was het ook rustig, het is vakantietijd dus alles kan en mag op het gemakje. Na het werk ben ik gaan eten bij een collega en ex-collega en dat werd een hele gezellige avond 🙂 Heerlijk kunnen kletsen en lachen die avond, zo kan ik er nog wel meer gebruiken. Toen ik thuis kwam was het huis leeg. De kinderen zijn hun vakantie bij hun vader begonnen en zijn de komende drie weken niet thuis. Ze hadden dan wel een leuke berg afwas voor mij achter gelaten. In de trant van: jij doet dit toch liever dan wij!? 😛 Ik heb het lekker laten staan, morgen weer een dag 🙂

Dinsdag 26 Juli
Weer een ontspannen dag en mijn werk kan ik op mijn gemak doen. Na het werk een lekker rondje gaan hardlopen. Ik ben weer aan een schema via een app begonnen, alleen viel de app tijdens het rennen telkens uit dus die training heeft hij niet geregistreerd. Altijd zo irritant dat je van alles moet instellen, wil zo’n kreng werken! Maar hopen dat het de volgende keer wel lukt.
Wat gegeten, gedoucht en daarna in de hoek van de bank gaan zitten.. Rust.. Niemand om mij heen..
Wat een genot!

Woensdag 27 Juli
Na een halve dag te hebben gewerkt had ik van 2 tot 4 nog een afspraak staan. Daarna ben ik naar mijn ouders gegaan en daar ben ik onderuit geploft en hebben we gekletst tot we samen zijn gaan eten. Best lekker om eens niet zelf te hoeven koken 🙂 Rond een uur of acht was ik weer thuis en ik ben niet veel later gewoon in bed gaan liggen met een boek. Happy moment!

Donderdag 28 Juli
Ik baalde vandaag echt dat ik geen vrij had, want er was in Heerlen een soort van braderie, Tropical. Allerlei dingen te doen, muziek, door de hele stad kraampjes. Zo gezellig! En mijn dochter stond er ook, dus ik had het wel leuk gevonden om er ook te zijn. Na het werk heb ik snel wat gegeten en ben ik op de fiets gesprongen en de stad in gefietst. Het was echt gezellig druk en Kyra stond op een hele fijne plaats. Ze had het behoorlijk druk en haar vriendin heeft mijn wenkbrauwen nog gedaan 🙂 Nog een uurtje bij haar blijven staan, maar ze had het echt druk en het was leuk om te zien dat het zo goed ging! Trots op die dame hoor 😀IMG-20220728-WA0005 (Klein)
Nadat mijn “date” was aangekomen, zijn we een terrasje gaan zoeken en hebben we een drankje gedaan. Ik heb het saai bij een verse gemberthee gehouden, want ik ben de overmatige drank een beetje beu. Mijn date was overigens mijn lieve fysiotherapeute 🙂 Nog altijd een lekker stuk, maar volledig onbereikbaar en daar dollen we dan ook altijd mee. Heerlijk mens. Een vriend van haar was ook nog aangeschoven en die had leuke verhalen te vertellen over vakanties en werk-vakanties. Super leuk om dat allemaal te horen en dat gaf ook wel leuke ideeën 😉 Tegen tien uur en na twee wijntjes (ik ben zwak), heb ik het voor gezien gehouden en ben weer naar huis gefietst.

Vrijdag 29 Juli
Ik heb uitgeslapen tot half zeven!! 😀 Wat een feest! Normaal ben ik dan al lang wakker, dus ik voelde mij heerlijk! Rond acht uur stond ik al in de winkel en daarna ben ik weer eens met verse broodjes naar mijn ouders gegaan. Die lagen allebei in de lappenmand. Mijn vader had al een aantal dagen wat koorts en was beroerd en mijn moeder had behoorlijke keelpijn en hoofdpijn. Arme zieltjes. Ze hebben dan wel hun broodjes gegeten en we hebben nog een paar koppen koffie gedronken. Eenmaal thuis realiseerde ik mij dat ik verder niets meer gepland had.. Ik had gewoon écht een vrije Vrijdag! 😮
Eerst ben ik een rondje gaan hardlopen en daarna ben ik naar Fit for Free gegaan, want sja.. als ik dan echt een hele dag vrij heb, moet ik ook gaan sporten! 😀 IMG_20220729_113754_683 (Klein)Kyra kwam ook nog en daar heb ik ook een hele tijd mee staan praten. Ze is bij haar vader, dus onze dagelijkse gesprekken hebben we even niet meer (en stiekem mis ik die wel). Eenmaal thuis heb ik alleen nog maar ontspannen dingen gedaan, gewoon waar ik zin in had, heerlijk! In de avond kwam Gertie nog langs en zijn we weer in de tuin gaan zitten. Ik heb even kunnen spuien over dingen die in mijn hoofd zaten en op mijn lever lagen. Gelukkig is zij er altijd met een luisterend oor als ik die nodig heb ❤

Zaterdag 30 Juli
Vanmorgen weer een rondje gerend en dat rondje was wel heel chill! 🙂IMG_20220730_073250_456 (Klein) De app functioneert nu gelukkig en dus kan ik mij netjes aan een schema gaan houden. Ik ben de dag dus alweer goed begonnen! Na een frisse douche en ontbijt, ben ik eerste de stad in gegaan en heb met Stephanie een kopje koffie gedronken. Eenmaal thuis heb ik nog wat ramen gewassen, de auto door de wasstraat gereden en van binnen helemaal gezogen, even langs de Praxis voor een fietskrat en om vier uur ben ik richting Hornbach gereden. Een paar dingetjes gekocht en gelijk door naar de bioscoop, want ik had een kaartje gekocht voor de film The Black Phone. Ik ben alleen gegaan, had geen zin om iemand mee te vragen, want het was al veel te lang geleden dat ik een afspraakje had met mijzelf 😉 Het was ook bijzonder rustig in de bioscoop en ik zat maar met vier anderen in de zaal.296178168_10160014436239700_8928578029308171092_n (Klein) De film was bijzonder goed!! Echt een gave film en voor het eerst in lange tijd ben ik drie keer van de schrik bijna uit mijn stoel gesprongen. LoL! Ik schrik normaal nooit, dus dat geeft alleen maar aan hoe goed de film was en hoe zeer ik ín het verhaal zat. Echt een dikke aanrader! Na de film heb ik de tv onder de overkapping aangezet en terwijl het voetbal bezig was, ben ik de plantjes in mijn potten gaan doen. Nadat dat eenmaal klaar was, ben ik met een drankje de wedstrijd (Ajax-PSV) gaan kijken en die was ook zeer vermakelijk! 😀 De Johan Cruijf schaal is voor PSV dit jaar Whoop Whoop!!
Na de wedstrijd ben ik gelukzalig mijn bed in gerold.

Zondag 31 Juli
Het was nog maar even de vraag of ik vraag ik vandaag met mam haar verjaardag kon vieren, aangezien ze vanaf vrijdag niet zo gezond erbij liep. Ze is morgen pas jarig, maar ik had voor vandaag twee scooters gehuurd, zodat we de hele dag wat konden toeren, terrasjes doen, lekker kletsen en ons Limburg eens vanaf de scooter konden bewonderen.

Een cadeau kopen voor mijn ouders is bijna niet te doen, die twee hebben alles al dus ik probeer altijd gewoon een dagje samen te plannen. Dat waarderen ze veel meer en daar genieten we ook allemaal van. Gelukkig voelde ze zich goed genoeg en om tien uur zaten we op onze scooters en zijn vanaf Valkenburg een rondje van 50 kilometer gaan rijden.

Het was een mooi rondje, we hebben een aantal gezellige stops gehad en tegen half vier hebben we de scooters weer ingeleverd.

Om zes uur zijn we met z’n drieën nog gaan uit eten en na het eten konden we nog de tweede helft van de EK finale van de dames nog zien.

Na die wedstrijd ben ik naar huis gegaan en toen ik nog even op de bank ben gaan zitten, merkte ik pas hoe moe ik was.

Wat een heerlijk weekend was dit! 😀
Hier heb ik er meer van nodig 🙂

XmelX

2 thoughts on “Week 30 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s