Week 31 – 2022

Maandag 1 Augustus
Voor mij begon de dag minder aangenaam dus ik was blij dat ik na het werk in de auto kon stappen. Ik ben niet naar huis gegaan, maar direct naar mijn ouders gereden, want mijn moeder was vandaag jarig. Daar aangekomen waren ze net het eten aan het serveren, dus ik kon zo aanschuiven. Ik was opgetogen om te zien dat mijn kinderen ook al daar waren en hun oma aan het helpen waren met de tafels dekken ๐Ÿ˜€ Ik ben bij ze gaan zitten en hebben de hele tijd zitten praten over van alles. Dat mis ik wel.. de dagelijkse gesprekken tijdens het avondeten. Maar dat kon ik deze avond goed inhalen dus. Het was een gezellige avond en tegen tien uur ben ik naar huis gegaan. Ik was moe, dus heb thuis de katten verzorgd en ben gelijk naar bed gegaan.

Dinsdag 2 Augustus
Het was weer een heerlijke warme dag vandaag en ondanks de warmte besloot ik toch om na het werk te gaan hardlopen. Ik wilde mij immers aan mijn schema houden. run_session_1659462996254 (Klein)Ik ging de deur uit met 29ยบ en moest 35 minuten rennen op een tempo die makkelijk vol te houden is. Nou, laat mij jullie vertellen dat met die temperatuur hardlopen NIETS makkelijk vol te houden is ๐Ÿ˜› De laatste 15 minuten waren echt ploeteren en ging mijn tempo ook echt achteruit. Maar ik heb het vol gehouden! Het duurde wel even voordat mijn hartslag gezakt was tot een normale hoogte hahahahaha en ik had een uur erna nog een kop zo rood als een biet ๐Ÿ˜›
Mijn moeder kwam nog langs en we hebben even in de tuin gezeten. Nadat ik gegeten had en een zeer welkome douche had genomen, ben ik weer in de tuin gaan zitten en heb ik de rest van de avond zitten kletsen met Gertie.

Woensdag 3 Augustus
Ik geniet echt oprecht van dit warme weer! Hier maak je mij wel blij mee ๐Ÿ™‚ Na het werk de kinderen bij hun vader gaan halen en samen gaan sporten. Kyra liet mij wat nieuwe oefeningen zien die ik nu wat vaker moet gaan doen. Verder heb ik wat oefeningen met Mike gedaan en ook weer wat bij gekletst met die twee ๐Ÿ™‚ Quality time zullen we het maar noemen. Na het sporten ben ik thuis de boel gaan opruimen en kreeg ik bezoek van een vriendin die kwam eten. De rest van de middag/avond hebben we buiten gezeten, gegeten, gepraat, biertje gedronken en gewoon een hele chille avond gehad ๐Ÿ™‚

Donderdag 4 Augustus
Rustige dag op kantoor gehad en na het werk nog een rondje gaan hardlopen. Het was warm!! IMG_20220804_181021_698 (Klein)Maar toch mijn training volledig afgerond. Na het uitzweten en douchen, ben ik bij mijn ouders gaan eten en heb ik nog even gezeten. Ik was echter ontzettend moe en ben even na acht uur alweer naar huis gegaan zodat ik heel even in alle rust gestrekt kon op de bank. Ik dreigde in slaap te vallen, dus ben ik maar heel verstandig naar bed gegaan.

Vrijdag 5 Augustus
In alle vroegte mijn boodschappen gaan doen en daarna nog wat afspraken af gelopen. Tegen half drie heb ik mijn auto vol getankt en ben ik richting Purmerend gereden, op weg naar mijn vriendinnetje. Het was druk onderweg, maar daar had ik rekening mee gehouden dus ik maakt mij nergens druk om. Eenmaal aangekomen was ze nog niet thuis van haar werk en heb ik een terrasje opgezocht en ben ik even relaxed een biertje gaan drinken ๐Ÿ™‚ IMG_20220805_180100 (Klein)Het was nog lekker weer, ik zat in het zonnetje en ongeveer een half uur later kwam Maaike bij mij zitten en hebben we gelijk wat gegeten. Nadat we mijn tas in haar nieuwe huisje hadden gezet, zijn we de auto weg gaan brengen en hebben we nog een heerlijke wandeling gemaakt, waarnaar we weer eindigden op hetzelfde terras ๐Ÿ™‚ Heerlijk was dat! IMG_20220805_220405 (Klein)Daarna zijn we terug naar huis gegaan en hebben we ons bed klaargemaakt. Er hingen nog nergens gordijnen, er stond nog nergens een bed en dus hebben we gekampeerd in woonkamer ๐Ÿ™‚ Wel zo gezellig ๐Ÿ˜€

Zaterdag 6 Augustus
Ik had verrassend goed geslapen en was pas om half 8 echt wakker. Ook Maaike had best goed geslapen en dat terwijl de zon al aardig naar binnen scheen ๐Ÿ™‚ IMG_20220806_082017 (Klein)De dag goed begonnen met een lekker ontbijtje en daarna zijn we een beetje gaan klussen. Bed opgezet, gordijnenrails opgehangen en daarna de boel opgeruimd en naar de milieustraat gereden om een lading rotzooi weg te gooien. Nadat we een rondje door de stad hadden gelopen (en een heerlijk kopje koffie op terras hadden gedronken), zijn we thuis gaan lunchen en heb ik de gordijnen opgehangen. IMG_20220806_130117 (Klein)Vanavond kunnen we dus in de slaapkamer, met gordijnen en in een bed slapen ๐Ÿ˜€ We zijn vervolgens nog eens door de stad gelopen en ik heb mijzelf een prachtig cadeau gedaan: een mooie vulpen โค IMG_20220806_153315 (Klein)Hier ga ik heel veel mooie woorden mee beleven ๐Ÿ˜€ Ook liep ik bij de Etos een koopje tegen het lijf: Stox sokken die 70% afgeprijsd waren! ๐Ÿ˜ฎ

Die heb ik dus mooi meegenomen, want daar kan ik nooit genoeg van hebben en die dingen zijn toch prijzig genoeg. Vervolgens zijn we terug naar huis gewandeld en zijn we een uurtje (of 2) gaan rusten. Ik heb voetbal opgezet, maar heb misschien 5 minuten kunnen kijken. IMG_20220806_135434 (Klein)Yep, zo snel sliep ik dus en na bijna twee uur werd ik pas weer wakker ๐Ÿ˜› Maaike ook dus we hadden het duidelijk nodig. Nadat we goed wakker waren, zijn we heerlijk gaan eten en hebben voetbal gekeken.IMG_20220806_183040 (Klein) Tussendoor ook heel veel gepraat en gelachen. Gewoon een heerlijke avond ๐Ÿ˜€

Zondag 7 Augustus
Het bed is ook goedgekeurd, want we hebben prima geslapen ๐Ÿ™‚ Ik was wel vrij vroeg wakker, maar heb nog heerlijk in bed gelezen. Niks mis mee ๐Ÿ™‚ Na het ontbijt ben ik weer naar huis gereden en dit keer was het niet druk en kon ik lekker rustig doorrijden. Eenmaal thuis had ik hoofdpijn en honger, maar dat was gewoon omdat ik te koppig was om te stoppen en drinken te pakken ๐Ÿ˜› Nou ja, ik was wel snel thuis en daar heb ik gelijk wat gegeten en een liter water naar binnen gegooid. Nadat ik even gezeten had, ben ik de badkamer gaan poetsen en heb ik een wasje gedraaid. Ik heb nog even in het zonnetje gelezen en toen kwam mijn moeder nog even langs. Toen zij weg was, ben ik nog een stukje gaan hardlopen. IMG_20220807_174250_074 (Klein)Ik denk dat ik de komende week mijn trainingstijden moet gaan aanpassen, want het gaat nog warmer worden. Pas om zeven uur heb ik de tv aangezet en voetbal gekeken en daarna heb ik mijn nieuwe pen gepakt en ben ik gaan schrijven. Met een brede smile op mijn gezicht heb ik een uurtje of anderhalf in mijn boekje geschreven ๐Ÿ™‚ Zo blij mee!
Vroeg maar heel voldaan ben ik naar bed gegaan.

Het was een week met veel hardlopen en een heerlijk weekend! ๐Ÿ™‚ Loved it!

XmelX

2 thoughts on “Week 31 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s