Week 32 – 2022

Maandag 8 Augustus
Weer een nieuwe week en ik was van plan deze rustig aan te doen. De afgelopen twee weken ben ik veel weg geweest en deze week heb ik gewoon behoefte om wat meer thuis te zijn.
Na het werk heb ik de kinderen opgehaald en zijn we naar de sportschool gegaan. Ik zou een rondje benen mee doen met Kyra en ik wist gewoon al dat ik hier spijt van ging krijgen ๐Ÿ˜› Vorige week liet ze mij een aantal oefeningen doen en daar kon ik drie dagen gewoon niet fatsoenlijk door lopen LoL.
Maar het ging best aardig en ik voelde zeker dat ik hier nog wat pijntjes van zou gaan ondervinden, maar het was toch wel erg lekker. Zij gebruikt veel meer gewichten dan ik, ik behoud en onderhoud mijn spieren, terwijl Kyra echt kracht aan het opbouwen is en veel zwaarder traint. Toch was ik stiekem wel trots op mijn 150 kilo leg press ๐Ÿ˜€ Om 20:40 uur was ik pas thuis, ik heb 2 nectarines gegeten en ben op bed gaan liggen. Helemaal kapot. Ineens kreeg ik een appje van Kyra, ze wilde nog even gezellig langskomen en daar zeg ik geen nee tegen natuurlijk. Ondanks dat ik eigenlijk morgenvroeg om half 6 wilde gaan hardlopen, mijn kinderen gaan altijd voor ๐Ÿ˜€
Ik ging pas om half twaalf naar bed, dus morgenvroeg hardlopen gaat hem niet worden hahahah

Dinsdag 9 Augustus
Ik had de wekker wel om 5 uur laten gaan, maar merkte dat ik nog niet in staat was om te gaan hardlopen, dus dat moet dan maar na het werk. Op kantoor was het aardig rustig en na het werk heb ik mijn hardloopkleren aan gedaan en ben naar buiten gegaan. Ik had een natte doek om mijn nek gedaan zodat ik wat afkoeling had, maar ik kwam echt slecht vooruit. Mijn benen voelden nog heel zwaar door de heftige training van gisteren en de warmte kwam ook weer hard aan. Gelukkig hoefde ik niet te versnellen en moest ik 40 minuten in een tempo lopen die makkelijk vol te houden was. IMG_20220809_182808_784 (Klein)Al was alles lastig vol te houden hahaha. Ik moest twee even een looppas aanhouden, want mijn benen trokken het gewoon niet.
Eenmaal thuis gelijk een chocomelk gedronken en wat gerekt en daarna eten gekookt. Mijn moeder vergezelde mij nog een half uurtje en daarna ben ik lekker gaan douchen. In mijn sportbroekje ben ik in de tuin gaan zitten en heb de tv aangezet voor het voetbal (PSV-Monaco). Gertie kwam er nog bij zitten en tegen tien uur ben ik gaan slapen.

Woensdag 10 Augustus
Na een half dagje werken, ben ik na het werk Mike gaan ophalen en zijn we gaan sporten. Even later kwamen mijn vader en Kyra ook binnen en hebben we met z’n vieren heerlijk een uur gesport. Ik heb de kinderen weer naar huis gebracht, heb daarna even wat taken afgerond en ben thuis de boel gaan opruimen. Wasje aan gezet en in de tuin gaan zitten met een boek. Na drie uur had ik hem uit (ik had al een groot gedeelte gelezen ๐Ÿ™‚ ) en toen was het al half zeven. Ik ben gaan koken en heb rustig gegeten. Daarna nog een paar afleveringen gekeken van de Blacklist en heel vroeg op bed gaan liggen. Ik heb nog een half uurtje gelezen voordat mijn ogen echt dicht vielen. Dit was een heerlijke ontspannen dag ๐Ÿ™‚

Donderdag 11 Augustus
Nadat ik om kwart over vijf ben opgestaan, heb ik een kort rondje gemaakt volgens mij schema. IMG_20220811_060610_196 (Klein)De temperatuur was heerlijk en ik ben blij dat ik voor mijn werk gegaan ben, want na het werk was het gewoon niet meer te doen! Ik heb een rustige dag op kantoor gehad en na mijn werk heb ik twee Toogoodtogo boxen gehaald. Eentje bij de Plus en een groente en fruit box bij de Lidl. Die app is werkelijk geweldig!

Zeker een keer proberen als je hem nog niet kent! Ik heb gelijk mijn wekelijkse boodschappen gedaan en ben daarna thuis een hapje gaan eten. De boel weer opgeruimd en voor de rest: helemaal niets die avond ! ๐Ÿ˜€ Wat een heerlijkheid โค

Vrijdag 12 Augustus
In de ochtend ben ik bij mijn ouders een broodje gaan eten en daarna had ik nog een afspraak. Eenmaal thuis heb ik een boek gepakt en ben ik gaan lezen. Om vier uur heb ik bij de bakker ook nog een Toogoodtogo opgehaald en daarna heb ik thuis mijn eten klaar gemaakt. Kyra is de auto nog komen halen en mijn ouders kwamen ook nog langs voor een gezellig drankje. Dat werd weer veel te gezellig en in plaats van รฉรฉn of twee glazen gin-tonic was de hele fles gin-tonic aan het einde van de avond weer leeg. Echt, als mijn vader en ik ook bij elkaar zitten hรจ! Pffff, dat gaat nog maar zelden goed. Mike was ook nog langsgekomen. Hij zat weer eens een avond alleen bij zijn vader en daar had hij duidelijk geen zin meer in, dus kwam hij gezellig langs ๐Ÿ™‚ Ik ben blij als ze zondag allebei weer bij mij zijn!

Zaterdag 13 Augustus
Ohhhh die gin heeft er goed ingehakt. Tot de middag was ik geen drol waard en heb ik alleen maar geslapen ๐Ÿ˜€ Ik heb mij daarna bij elkaar moeten rapen en heb nog het een en ander voor elkaar gekregen in huis. Daarna toch maar weer in de tuin gaan liggen met een boek totdat Alique kwam.

We zijn samen de stad in gegaan voor een hapje eten en een film. Het hapje was heerlijk, maar de film was verschrikkelijk!
Nope is een film die je gewoon moet overslaan.. dat is een echte Nope!
We hebben daarna Mike opgehaald, omdat hij naar huis wilde (hij zat weer alleen) en ik was blij dat ik al รฉรฉn van mijn telgen in zijn eigen bed had liggen ๐Ÿ™‚ Gelijk veel beter geslapen ook!

Zondag 14 Augustus
In alle vroegte en heel stil om half zeven het huis uit geslopen om alweer een lekker fris en vroeg rondje te maken en die liep ook echt heel erg lekker! Ik moest 45 minuten in een tempo die makkelijk vol te houden was, maar ik heb stiekem de 8 kilometer vol gemaakt ๐Ÿ™‚IMG_20220814_074241_663 (Klein)

Voelde mij nog heel goed erna. Nadat ik wat rek en strek oefeningen gedaan heb, ben ik gelijk de tuin in gegaan en heb al het onkruid verwijderd en alles aangeveegd. Weer iets wat ik kon afstrepen. Na een ontbijt en douche, heb ik de woonkamer en wc gedaan en nadat Mike wakker was en ik hem een heerlijk ontbijtje voorgezet had, heb ik boven de ramen nog gewassen. De hele middag heb ik met Mike in de tuin gezeten, gekletst, samen serie gekeken en nog lekker geluncht. Kyra kwam later in de middag thuis en nadat we samen gegeten hadden, zijn we alle spullen van hun gaan opruimen. Gelijk een wasje aangezet en daarna nog even een uurtje langs mijn ouders gegaan. Weer thuis hebben we in de tuin nog een spelletje gedaan en kon ik alleen maar genieten van het feit dat ik mijn twee kinderen weer thuis had โค

Eindelijk mijn rustige week ook daadwerkelijk gehad en intens gelukkig dat we weer compleet zijn โค

XmelX

4 thoughts on “Week 32 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s