Week 33 – 2022

Maandag 15 Augustus
Deze week wordt heerlijk rustig op kantoor. Iedereen is op vakantie, behalve mijn directe collega en ik  🙂 Hebben we eindelijk weer een week quality time samen 😛 De dag ging toch wel snel voorbij en na het werk heb ik mij snel omgekleed en zijn we met de hele familie gaan sporten. Kyra is altijd langer bezig dan ons, dus toen Mike en ik thuis waren, hebben wij al samen gekookt en gegeten.

Wij waren al klaar met eten en ik was al bezig met de afwas, toen Kyra thuis kwam en ik het eten voor haar heb opgewarmd. Daarna hebben we samen nog buiten gezeten en wat gekletst, alvorens ik vroeg naar boven ben vertrokken om te gaan slapen. Morgen weer vroeg op!

Dinsdag 16 Augustus
Om vijf uur ging de wekker en rond half zes liep ik al buiten. IMG_20220816_061826_355 (Klein)Die temperaturen 😮 Hemels! Ik ging ook wel erg lekker dus dat vroege opstaan nekt voorlopig nog niet 🙂 Daarna heb ik gerekt en gestrekt, ontbeten, gedoucht en op tijd naar mijn werk vertrokken. Op mijn werk liep ook alles lekker en toen ik thuis kwam stond Kyra al in de keuken. Haar humeur is ietwat aangetast de laatste tijd dus het ging gepaard met heel wat gemopper en geklaag. Gek, want ze was de hele dag op pad geweest met haar oma, shoppen in Aken. Dan zou je denken dat ze daar wel vrolijk van zou zijn, maar dat was niet echt het geval. Na het eten ben ik naar de bloedbank gewandeld en heb ik mijn plicht weer voldaan.

Ik merkte wel dat na een dag met hardlopen en werken, het bloed geven nogal intensief was en ik bijna letterlijk ook mijn energie door de slangen zag lopen hahahaha. De berg op naar huis ging het stuk langzamer dan normaal. Toen ik thuis kwam heb ik nog met Mike samen de afwas gedaan en daarna ben ik gaan zitten en heb een avondje vol gekletst met Gertie. Toch maar vroeg gaan slapen.

Woensdag 17 Augustus
Ik voelde mij niet helemaal fit vanmorgen dus ik heb het op kantoor ook lekker rustig aan gedaan. Er was ook geen reden om door te pushen, want ik ben aardig bij met alles. Om één uur ben ik naar huis gereden, snel een hapje gegeten en vervolgens gaan sporten. Thuis heb ik nog gestreken en terwijl ik met Kyra zat te praten kwam Semm binnen. Ik heb de barbecue aangezet en heb die twee maar gelaten voor wat het was en na het eten hebben we nog een spelletje gedaan, Mike, Kyra en ik. IMG_20220817_171321 (Klein)Mijn moeder kwam nog even binnen en toen zijn de kinderen naar boven verdwenen. Kyra en Semm zijn naar de bioscoop gegaan en ik heb de hele avond buiten gezeten. Nog maar één dagje werken en dan heb ik ook vakantie, heerlijk!

Donderdag 18 Augustus
Mijn laatste werkdag voor mijn vakantie heb ik ten volle benut! Ik heb alles afgekregen wat ik af moest hebben en ben helemaal bij tot de dag van gisteren. Hoppa! Ik blij, mijn baas blij, dus een ontspannen vakantie staat mij tegemoet. Kyra stond alweer te koken toen ik thuis kwam en dat ging wederom niet geheel ontspannen. IMG_20220818_181018_996 (Klein)Ik ben gaan hardlopen, even weg van die stress, en heb een kort rondje gedaan. Toen ik terug kwam, zaten hun aan de laatste happen en ik ben even snel naar de winkel gegaan voor een toogoodtogo box. Mike was inmiddels al begonnen met de afwas en daar heb ik hem bij geholpen. Kyra is nog gaan sporten en Semm is naar huis vertrokken. Ik ben gaan douchen en heb buiten gewacht tot Kyra thuis kwam, omdat ik nog even met haar wilde praten. Er gebeuren dingen in huis die mij onrustig maken en dat moet gewoon besproken en opgehelderd worden. Ik was nog verwarder ná het gesprek dan ervoor en weet echt niet wat ik met de situatie aan moet. Enfin, dat is aan mij verder.
We zijn samen naar boven gegaan en het duurde wel even voordat ik echt sliep.

Vrijdag 19 Augustus
Mijn vakantie is officieel al begonnen, maar ik had wel nog wat belangrijke afspraken staan en kwam rond twee uur thuis, waarnaar ik Mike opgehaald heb en even bij mijn moeder langs ben gegaan. Toen we weer thuis kwamen hebben we wat rond gehangen en was ik wel blij dat ik even niks meer hoefde te doen. Kyra was inmiddels vertrokken naar het vliegveld voor een stedentrip naar Barcelona. In de avond kwam Gertie nog langs en heb ik nog even met haar over de situatie thuis gesproken. Altijd fijn als ik kan ventileren.

Zaterdag 20 Augustus
Ik kon dan eindelijk uitslapen en ja hoor.. om half zeven was ik wakker!! Normaal ben ik rond zes uur al wakker, dus ik was heel blij met mijzelf 😛 Om tien uur ben ik met Mike en mam naar een kledingzaak gegaan waar de kinderen heel vaak hun kleren halen, want zij hadden een mega sale. Het is duidelijk een populaire zaak, want het was al echt druk! Samen met Mike gezocht naar wat broeken, maar ik merkte aan hem dat hij direct niet op zijn gemak was. Veel te druk, teveel mensen te dicht bij hem in de buurt, te benauwd. Hij zei op alles nee en ik had gelijk in de gaten dat het niks zou worden. Ik heb hem dus een pashokje in geduwd en ben hem dingen gaan brengen die hij moest passen hahahaha, zo werkt het ook. De score was minder dan gehoopt, maar toch 2 spijkerbroeken, 1 trui en een paar schoenen voor een prikkie gekocht. Tegen de tijd dat we gingen, was het nog drukker geworden en ik was blij toen we buiten stonden. Mike had zich al verstopt in de auto hahahahaha, zoiets is echt niks voor hem.
Om twee uur hadden we afgesproken bij de ouders van Mike’s vriend van school. Heel toevallig is dat de dochter van een oude basisschoolleraar van mij, waar mijn ouders goed contact mee hadden. Dus toen ik dat had gezegd tegen ze, kwam al heel snel een balletje aan het rollen en wilde iedereen elkaar heel graag zien. Het was echt een hele bijzondere middag. Ontzettend leuk om hun beiden weer eens te zien, heel leuk om de ouders van Mike’s vriend te leren kennen (al ken ik zijn moeder natuurlijk al 🙂 ) en er heerste gelijk een hele ontspannen en fijne sfeer.

IMG_20220819_161614 (Klein)

Basisschoolfoto’s 😛 Schattig was ik hè

Oude herinneringen opgehaald en zo kwamen we erachter dat de leraren van toen toch echt veel gaver waren dan nu. Niet normaal wat die allemaal hebben uitgespookt hahahahahaha, fantastisch om te horen! Na deze fijne middag, zijn we nog gaan uit eten met z’n vieren, bij van der Valk in Heerlen en ook dat was heel gezellig en lekker!

Nog wat nagepraat over de middag en toen we helemaal verzadigd waren, zijn we naar huis gegaan. Ik ben op de bank geploft, heb het EK atletiek op gezet en heb nog even genoten van wat sport alvorens ik naar bed ben gegaan.

Zondag 21 Augustus
Om half zeven was ik wakker, ik ben mijn bed uit gesprongen, heb mijn hardloopkleren aangetrokken en ben de weg op gegaan. Niks zo fijn als vroeg de deur uit voor een rondje 😀 IMG_20220821_075837_688 (Klein)
Eigenlijk wilde ik  helemaal NIKS doen vandaag, maar aangezien ik daar bijzonder slecht in ben, had ik al wat dingen in mijn hoofd die ik toch wilde weg strepen. IMG_20220821_104047 (Klein)
Eerst heb ik mijn bank uit elkaar gehaald, alle stof eronder gezogen, het vloerkleed naar buiten gebracht en en uitgeklopt. Vervolgens de bank omgedraaid en de onderkant weer dicht gemaakt met dikke stof. Mijn verwoestende katten hebben namelijk de hele onderkant verscheurd zodat ze gezellig IN de bank kunnen gaan zitten. Ellendelingen! Nadat alles vast geniet was, heb ik eerst nog even goed gedweild, het vloerkleed weer terug gelegd, de bank in elkaar gezet en weer op zijn plaats gezet en vervolgens de rest van de woonkamer ook onder handen genomen. Mike kwam vervolgens naar beneden en we hebben samen tijdens zijn ontbijt wat gekletst. Ik ben vervolgens maar gestart aan het NIKS doen voor de rest van de dag en heb voetbal op gezet. Het nadeel bij mij is dan, dat ik altijd in slaap val. Maar echt!
Ik heb wel een uur of drie geslapen die middag.. oververmoeid ofzo?! hahahaha.
Maar het is mij wel gelukt om (buiten eten maken voor Mike) verder niks meer te doen! 😀

Mijn vakantie gaat nu dus echt beginnen en ik heb zin om wat nieuwe herinneringen te maken 🙂

XmelX

One thought on “Week 33 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s