Week 34 – 2022

Maandag 22 Augustus
Om half zeven was ik weer wakker, maar ik had niet zo best geslapen. Is lang geleden dat ik in de nacht een uur of twee wakker heb gelegen. Maar het was weer eens zover. Ik ben toch maar opgestaan en na mijn ontbijt heb ik de wc gepoetst, de was opgevouwen, mijn kledingkast opgeruimd en gestreken. Mike uit bed gegooid en rond elf uur zijn we met mijn ouders naar Maastricht gegaan. Er stond een puzzeltocht op de planning en we hebben een leuk rondje van zo’n 5 kilometer gelopen.

We hebben er natuurlijk wat langer over gedaan dan normaal, want we hebben nog wat terrasjes tussendoor gedaan en uiteraard ook een lekkere lunch. Het was best warm, maar ondanks dat was het echt wel leuk! Thuis hebben we nog een kop koffie gedronken en daarna ben ik even op de bank gaan zitten. Slecht idee, want ik viel natuurlijk weer in slaap. Om vijf voor zes schrok ik wakker en ben ik meteen naar boven gerend om mijn sportkleren aan te trekken. Ik wilde toch nog een uurtje gaan sporten, maar Mike had weinig zin om mee te gaan. Mijn vader was te moe dus ben ik alleen gegaan 🙂 Ik heb heerlijk een uur gesport en na een douche ben ik thuis gaan koken. In de avond heb ik buiten met een glaasje wijn een voetbalwedstrijd gekeken.

Hier kan ik wel aan wennen ja 🙂

Dinsdag 23 Augustus
Als ik mijn schema had moeten volgen dan waren de hardlooprondes van deze week nog heel rustig en kort, maar voordat ik naar Spanje vlieg wil ik eigenlijk nog eens knallen. Dus heb ik een paar trainingen overgeslagen en heb een interval gedaan. IMG_20220823_075008_482 (Klein)Pffff, ik was even vergeten hoe pittig die soms kunnen zijn! Maar wel lekker 🙂 Nadat ik een ontbijtje naar binnen had gewerkt, ben ik de verfspullen van zolder gaan halen en ben ik begonnen aan de klus van vandaag: Mike’s muur verven. Hij had een aantal jaren al graffiti op zijn muur, maar die wilde hij weg en een gewone witte muur. Terwijl hij nog lang te slapen (in het bed van zijn zus want sja, die is er niet he 😛 ), heb ik alles gezogen zodat het stofvrij is en heb ik snel een eerste laag over het gespoten stuk geverfd. Dat was echt zo gepiept.

Ik heb het anderhalf uur laten drogen en heb daarna de hele muur geverfd. Dat was zo gedaan en het dekte echt super goed. Mike stond er van te kijken dat het zo snel gedaan was en was er ook mega blij mee 🙂 Nadat ik de boel had opgeruimd, leek het alsof er niets gebeurd was LoL.
We hebben geluncht (ik geluncht, Mike ontbeten 😛 ) en daarna ben ik even langs een vriend gegaan, heb ik al geld gehaald voor onze vakantie en ben ik met Mike nog naar de winkel gewandeld. Daarna waren al mijn taken weer afgestreept voor de dag en ben ik wat gaan lezen (met een glaasje gin-tonic erbij 😀 ). 
Uiteraard ben ik weer eens in slaap gesukkeld en toen Mike naar beneden kwam en vroeg of we konden gaan eten, ben ik gaan koken. Ik heb voor hem heerlijke pasta gemaakt (recept van zijn zus) en voor mij alleen wat groente en kip. De rest van de avond heb ik buiten gezeten met Gertie, onder het genot van een wijntje en een stukje brood. Weer zo’n vervelende dag 😉

Woensdag 24 Augustus
In de ochtend had ik een afspraak staan en toen ik terug kwam, heb ik even met Mike aan tafel gezeten. Tegen drie uur ben ik richting het vliegveld in Düsseldorf gereden om Semm en Kyra af te halen van hun City trip naar Barcelona. Dat ging allemaal soepel, het was niet heel druk en hun vliegtuig kwam ook op tijd aan. De koffers hadden ze ook vrij snel en zo konden we na een half uurtje alweer de auto in stappen om naar huis te rijden. In de auto werden alle verhalen van Barcelona en hun ervaringen verteld en ik was alleen maar blij dat ik mijn meiske weer thuis had. Ze mag dan al 20 jaar worden, maar het blijft mijn meiske en die heb ik gewoon het liefst bij me ❤ Mijn ouders waren er bij thuiskomst ook en Kyra heeft hun ook verteld hoe ze het hebben gehad. Semm had ik al thuis afgezet, want hij had een wedstrijd. Nadat mijn ouders weg waren, heb ik wat gekookt en daarna Kyra geholpen met het leegmaken van de koffer en ook al gelijk de eerste was aangezet. We hebben in de avond nog heerlijk buiten gezeten en ik genoot van het gezelschap!

Donderdag 25 Augustus
Het zou een warme dag worden vandaag dus hadden we besloten naar het zwembad te gaan. Mike had een vriend van hem meegevraagd en Kyra wilde ook graag mee. Bepakt en bezakt zijn we vertrokken richting Gangelt en daar hebben we heerlijk de hele dag gezeten.IMG_20220825_113059 (Klein) Terwijl de jongens alleen maar in het water lagen, zaten Kyra en ik op de handdoek te praten en spelletjes te doen. We zijn ook een aantal keer in het water gegaan, even erin en eruit, want meer is voor ons niet nodig. Tegen half vijf zijn we weer vertrokken en hebben we eerst Mike’s vriend thuis afgezet. Daarna heb ik thuis wat eten gemaakt en een volgende wasmachine aan gezet. Na het eten zijn Mike en ik onze koffer gaan pakken, want wij vertrokken komende nacht naar Spanje, Bilbao 🙂 Ik heb nog even op de bank geslapen en om half drie kwamen mijn ouders ons halen en hebben ons naar Eindhoven Airport gebracht. IMG_20220826_004223 (Klein)
De Citytrip met Mike naar Bilbao gaat dan eindelijk beginnen 🙂

Uiteraard komt hier een nieuwe blog over, dus kan ik de blog van deze week wat korter maken 😛

XmelX

One thought on “Week 34 – 2022

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s