About me..

Geboren in Heerlen op 26 juni 1977.

Als puppy was ik heel dik met mijn broer (anderhalf jaar ouder dan ik), we deden alles samen, sporten (judo), buiten spelen en zelfs als de één straf kreeg, ging de ander erbij zitten (schattig hé 🙂 ). Ik was ook echt een buiten-kind, speelde de hele dag buiten met de buurtkinderen en later zat ik samen met mijn broer in een Tienerclub waar we elke week heen gingen en 1x per jaar mee op kamp gingen. Dat was zóóóó leuk  en daar hebben we ook de grootste ongein uitgehaald (gniffel).

Ik heb mijn Havo diploma behaald in 1994, daarna een secretaresse opleiding gedaan (omdat ik op de politie-school niet werd aangenomen en ik dus maar iets anders moest verzinnen) en vanaf 1998 al werkzaam bij hetzelfde bedrijf.

In 2000 ben ik getrouwd, in 2002 is mijn dochter Kyra geboren en in 2008 mijn zoon Mike.

In 2011 heb ik mijzelf bevrijd van een leven waarin ik doodongelukkig was geworden en ben ik gescheiden van de vader van mijn kinderen.

Kort daarna een relatie gekregen met mijn “tweelingziel”, helaas duurde deze relatie maar 4 jaar (tot in hoeverre je dan een tweelingziel bent met iemand is dan nog maar de vraag..).
Het waren wel jaren waarin ik heel veel geleerd heb, heel veel lol heb gehad en ik persoonlijk enorm gegroeid ben.
Ik moest aan mezelf werken na mijn scheiding, had een leven geleid waarin ik anderen liet bepalen wat goed was en deed zelden wat ik zelf wilde of verlangde.
Nu ben ik mijn eigen ik en na de breuk met mijn vriendin, zie ik dat ik zelfs in die 4 jaar niet volledig eerlijk tegen mezelf ben geweest.

Nog meer werk aan de winkel dus, maar ik kijk heel positief naar het leven, geniet van zoveel mogelijk dingen die op mijn pad komen, veroordeel niemand, heb mensen lief en volg vooral mijn hart en gevoel in de dingen die ik doe.

Love
Live
Life

Als je mij wilt volgen kan dat ook op Facebook, https://www.facebook.com/kleinkaboutertje/

of op Instagram!
https://www.instagram.com/melaniebussmann/

13173867_10154197903094700_2003996874870913004_n